Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy lánnyal zavarna,ha prostituált lenne?

Figyelt kérdés

30 F vagyok

Egy csinos fiatal vonzó 20éves lánnyal randizgatok.

Tiszta szerencsésnek éreztem magamat.

A 2. Randin benyögte,hogy aranyos vagyok nagyon tetszem neki velem akár egy kapcsolatot is el tudna képzelni.

Elmondta azt is,hogy ő prostituált nagyon jól keres vele ezért a munkáját nem hagyná ott.

Azt hittem,hogy viccel ezért felmentem rosszlányok.hu-ra és sajnos tényleg fenn volt arccal együtt.

2021. jún. 12. 11:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
Mégkérdezted tőle, hogy ez igaz-e róla, vagy csak az irigy kanik beszélik ezt róla, akik nem kaphatták meg?
2021. jún. 12. 14:45
 12/17 anonim ***** válasza:
33%
Hülye vagy? Kimenekülnék előle a világból.
2021. jún. 12. 15:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Te életed, te döntésed.

Miért idegenek véleményére vársz? Attól jobban éreznéd magad, ha idegenek elfogadnák, de te nem vagy pont fordítva, hogy itt mindenki ellenzi, te pedig vele lennél, de legalább azt csinálod amit a társadalom szeretne?

Mi nem is ismerjük a csajt, neked van egy saját értékrended és az alapján döntsd el, hogy képes lennél-e így együtt lenni valakivel.

Azért viszont senkivel ne gyere össze, mert éppen nem találtál jobbat, közben meg fortyogsz magadban, mert nem veszi be a gyomrod a helyzetet.

2021. jún. 12. 15:21
 14/17 anonim ***** válasza:
38%
Ne randizz vele! Passzold át nekem!
2021. jún. 12. 15:46
 15/17 Macnab ***** válasza:
Simán,szex tuti jo lesz,sok kapcsolatban élö nönek voltam a szeretöje,ott titokban,itt legalább nyiltan megy a dolog, ja nem megcsal,hanem dolgozik..
2021. jún. 13. 09:40
 16/17 anonim válasza:
igen,nekem tetszene ha prosti lenne a parom.
2021. jún. 13. 10:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha közös a bankszámla akkor nem zavarna azzal a kikötéssel hogy amikor nekem kell legyen üres.
2021. jún. 23. 11:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!