Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy lánnyal zavarna,ha prostituált lenne?
30 F vagyok
Egy csinos fiatal vonzó 20éves lánnyal randizgatok.
Tiszta szerencsésnek éreztem magamat.
A 2. Randin benyögte,hogy aranyos vagyok nagyon tetszem neki velem akár egy kapcsolatot is el tudna képzelni.
Elmondta azt is,hogy ő prostituált nagyon jól keres vele ezért a munkáját nem hagyná ott.
Azt hittem,hogy viccel ezért felmentem rosszlányok.hu-ra és sajnos tényleg fenn volt arccal együtt.
Te életed, te döntésed.
Miért idegenek véleményére vársz? Attól jobban éreznéd magad, ha idegenek elfogadnák, de te nem vagy pont fordítva, hogy itt mindenki ellenzi, te pedig vele lennél, de legalább azt csinálod amit a társadalom szeretne?
Mi nem is ismerjük a csajt, neked van egy saját értékrended és az alapján döntsd el, hogy képes lennél-e így együtt lenni valakivel.
Azért viszont senkivel ne gyere össze, mert éppen nem találtál jobbat, közben meg fortyogsz magadban, mert nem veszi be a gyomrod a helyzetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!