Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy lánnyal zavarna,ha prostituált lenne?

Figyelt kérdés

30 F vagyok

Egy csinos fiatal vonzó 20éves lánnyal randizgatok.

Tiszta szerencsésnek éreztem magamat.

A 2. Randin benyögte,hogy aranyos vagyok nagyon tetszem neki velem akár egy kapcsolatot is el tudna képzelni.

Elmondta azt is,hogy ő prostituált nagyon jól keres vele ezért a munkáját nem hagyná ott.

Azt hittem,hogy viccel ezért felmentem rosszlányok.hu-ra és sajnos tényleg fenn volt arccal együtt.

2021. jún. 12. 11:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ezt neked kell eldönteni, hogy számodra belefér e vagy sem. Van akinek igen van akinek nem, tedd fel magadnak a kérdést hogy téged mennyire zavarna.
2021. jún. 12. 11:44
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nem férne bele.
2021. jún. 12. 11:45
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nem fér bele. Ha onlyfans-on van fent és soha nem érnek hozzá az talán belefér, de rosszlányok egyértelműen nem.
2021. jún. 12. 11:49
 4/17 anonim ***** válasza:
17%
Figyelj, a legtöbb férfi qrvát keres meg szüzet. De aki bizonyoss kor fölött szűz, az ronda, aki meg jól néz ki vagy minimum átlagosan, az már nem lesz 30 évesen szűz. El kellene dönteni, hogy csinos nő kell ennyi idősen, de már megrakták előtted, vagy szűz ronda, slampos, lepukkant csaj. Hát ez van. Gondolom látszik is rajta, hogy rbanc, akkor meg mit csodálkozol azon, hogy valóban az?:D
2021. jún. 12. 11:54
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
csinos fiatal vonzó, te valszeg nem vagy valami jó pasi, szóval azt hitted most megofogtad az isten lábát, ha ha ha:-D
2021. jún. 12. 11:58
 6/17 anonim ***** válasza:
35%
Semmi képpen. Ha nagyon jó az összhang akkor még úgy belemennék ha ott hagyná a kapcsolat kedvéért a prostitúciót de így is idő kéne hogy túltegyem magam a múltján.
2021. jún. 12. 11:58
 7/17 anonim ***** válasza:
27%
Linkeld be ide😅
2021. jún. 12. 12:07
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
Ha előre tudom, akkor nem.
2021. jún. 12. 13:02
 9/17 moozygoo ***** válasza:
100%
Biztos nem, még olyannal se aki valaha ilyet művelt, nem hogy még közben is csinálja, egyszerűen nem fér bele az értékrendembe.
2021. jún. 12. 14:40
 10/17 anonim ***** válasza:
67%
Uhh.. ha ez igaz, akkor részvétem! Azért az ember 18 évesen már tudja, hogy mit csinál, mikor krvának áll. Hát így kuka. Nekem felborulna a gyomrom, ahányszor ránéznék 🤢🤮
2021. jún. 12. 14:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!