Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ön randizna olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ön randizna olyannal, aki minden randirók elkésik? Hányadik után szólna, hogy ez nem oké?

Figyelt kérdés

Nem pár percet, mint 10-15, hanem órákat

Eredetileg úgy kérdeztem, hogy "ti randiznátok, csak az oldal nem engedi úgy feltenni"

2021. jún. 11. 11:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Már az elsőnél nem várnék órákat senkire.
2021. jún. 11. 11:15
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Ha előre szól (amint tudja, hogy késni fog), akkor az első alkalommal elnézem, bár valószínűbb, hogy inkább lemondanám a randit, hogy tegyük át más időpontra.

Viszont ha nem szól előre, akkor már elsőre sem fogadnám el és 20 perc után hazamennék. Több randi ezután nem is lenne.

2021. jún. 11. 11:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
20 perc után lelépnék eleve és felejtős az az ember
2021. jún. 11. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

"Hányadik után szólna, hogy ez nem oké?"

Első 15 perc késése után már hívnám az első randin, h mi történik, mit csinál. Jó a tűrőképességed, testvérem.

2021. jún. 11. 11:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, bátyám új nője ilyen, eddig három randiból, háromszor késett, oké, szólt, de akkor is.
2021. jún. 11. 11:24
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Notórius késő. Vannak ilyenek. Ezek az emberek a saját temetésüket is lekésik.

Aki ezt nem tudja tolerálni, az ne is akarjon ilyen emberrel kezdeni. Én se tudnék.

2021. jún. 11. 11:26
 7/11 anonim ***** válasza:
1 az az egy percet várnék.
2021. jún. 11. 11:27
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
10 perc keses a megengedett, ha tobb akkor mar reg bottal utheti a nyomom. Sosekesek es mastol is ezt varom. Alap dolog sztem
2021. jún. 11. 12:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha szól, és olyan az indok, akkor megvárom. Pláne, ha addig le tudom foglalni magam, akár egy butik a bambulni...

Ha meg rendszeres, akkor a 3órás randira 3:45re érnék oda.

(azért van olyan nap, amikor ugyan azzal a busszal akár +2óra is lehet)

2021. jún. 11. 15:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem. Egyszer randiztam ilyennel, mindig volt valami kfiogás, az elején még 30-40 percek. Aztán lett 2 óra. Még egy utolsó esélyt adtam, de rájöttem, hogy pont lesz@r és csak egy mellékes pótcselekvés vagyok az életében. Szóval soha többet
2021. jún. 11. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!