Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ön randizna olyannal, aki minden randirók elkésik? Hányadik után szólna, hogy ez nem oké?
Nem pár percet, mint 10-15, hanem órákat
Eredetileg úgy kérdeztem, hogy "ti randiznátok, csak az oldal nem engedi úgy feltenni"

Ha előre szól (amint tudja, hogy késni fog), akkor az első alkalommal elnézem, bár valószínűbb, hogy inkább lemondanám a randit, hogy tegyük át más időpontra.
Viszont ha nem szól előre, akkor már elsőre sem fogadnám el és 20 perc után hazamennék. Több randi ezután nem is lenne.

"Hányadik után szólna, hogy ez nem oké?"
Első 15 perc késése után már hívnám az első randin, h mi történik, mit csinál. Jó a tűrőképességed, testvérem.

Notórius késő. Vannak ilyenek. Ezek az emberek a saját temetésüket is lekésik.
Aki ezt nem tudja tolerálni, az ne is akarjon ilyen emberrel kezdeni. Én se tudnék.

Ha szól, és olyan az indok, akkor megvárom. Pláne, ha addig le tudom foglalni magam, akár egy butik a bambulni...
Ha meg rendszeres, akkor a 3órás randira 3:45re érnék oda.
(azért van olyan nap, amikor ugyan azzal a busszal akár +2óra is lehet)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!