Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál olyannal, aki használ ilyen szavakat, hogy cringe, creepy és társai?

Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 10:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
81%
Persze.
2021. jan. 14. 10:51
 2/30 Angel3000 ***** válasza:
27%
Szia! Nem komoly emberre vall,- de ha Te is hasonlò tipus vagy, akkor nincs gond, de ha Te komolyabb vagy akkor nincs értelme tovàbb lépni! Ha màr most irritàl, akkor bele se kezdj!
2021. jan. 14. 10:52
 3/30 anonim ***** válasza:
79%

Én is ritkán angol szavakat vegyítek a beszédembe. Nem felvágásból mondom: 16 évesen középfokú nyelvvizsgáztam, 18 évesen érettségi előtt felsőfokú nyelvvizsgáztam angolból. Sok napon többet olvasok angolul mint magyarul, vagy a youtube-on több videót nézek angolul mint magyarul. Ezen kívül Angliában is éltem közel 1 évet.

Szóval igen, előfordul hogy egy-egy szót angolul mondok, mert az jobban visszaadja szerintem a jelentését/értelmét mint akármilyen magyar szó, vagy esetleg egy szó nem jut eszembe csak angolul. De ez mondjuk egy folyamatos beszélgetés alatt fél-1 óránként fordul elő.

2021. jan. 14. 10:57
 4/30 anonim ***** válasza:
89%
Mióta angolul nézem a sorozatokat, azóta én is használok ilyeneket. Ráragad az emberre és sokszor nincs is magyar megfelelője. Nem látom, hogy ez akkora probléma lenne.
2021. jan. 14. 11:00
 5/30 anonim ***** válasza:
75%
Miért ne? Ezek "hasznos" szavak hétköznapi helyzetek leírására és nincs is rendes magyar megfelelőjük.
2021. jan. 14. 11:28
 6/30 A kérdező kommentje:
Miért nincs? A spinningnek is van: váltott ritmusú teremkerékpározás.
2021. jan. 14. 11:35
 7/30 anonim ***** válasza:
90%
Nem is értem azokat, akiknek fóbiájuk van az angol szavaktól. Magyarul nincs egyértelmű megfelelőjük, körül kéne írni, amit ezek egy szóban tökéletesen kifejeznek. A köznyelv változik, ez mindig is így volt.
2021. jan. 14. 11:35
 8/30 A kérdező kommentje:
És creepy helyzetek meg cringe dolgok csak az utóbbi években jelentek meg, előtte nem voltak. Oké.
2021. jan. 14. 11:39
 9/30 anonim ***** válasza:
15%
ezek a trash személyiség alapjai..
2021. jan. 14. 11:42
 10/30 anonim ***** válasza:
72%
Én nem használok ilyen szavakat és idegesít, ha mások vegyítik a különböző nyelveket egy mondaton belül, hiába van nekem is egy rakás nyelvvizsgám. Ettől még randiznék valakivel, ha egyébként tetszik, de biztos, hogy ez a tulajdonsága idegesítene.
2021. jan. 14. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!