Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál olyannal, aki használ ilyen szavakat, hogy cringe, creepy és társai?

Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 10:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
87%

Amúgy akkor semmilyen idegen szót nem használtok, mindent körülírtok inkább?

Vagy régi=jó, új=rossz séma szerint gondolkoztok?

2021. jan. 14. 11:47
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

"És creepy helyzetek meg cringe dolgok csak az utóbbi években jelentek meg, előtte nem voltak."

Most ezt muszáj ennyire szájbarágósan leírni? Én azt írtam, hogy hétköznapi helyzeteket jól leírja. Nem azt, hogy korábban nem voltak ilyen helyzetek, amiket ezek a szavak írnak le.

Amúgy meg minek kérdezed meg emberek véleményét, ha nem mások véleményére vagy kíváncsi, csak visszaigazolást keresel a saját véleményednek?

2021. jan. 14. 11:51
 13/30 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem meg aki nem tud ezek nélkül a szavak nélkül beszélni, annak nem elég fejlett a szókincse.
2021. jan. 14. 11:53
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
A nyelv folyamatosan fejlődik. Az, hogy milyen szleng szavakat használ, az nem jelent semmit. A szókincs jelent .... meg az, hogy mennyi a fizetése! Az már fontosabb! Ha keres havi nettó 800-at felőlem olyan szavakat használ, amilyeneket akar!
2021. jan. 14. 11:55
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyik szót kiiktathatnám a szókincsemből, találnék rá szinonímát. De miért tenném?

Idegen fujj rossz csúnya nem szabad! Ez nagyon földhözragadt gondolkodás. Pláne hogy ha visszavezeted, többszáz, vagy többezer szót kellene akkor kiiktatni és csakis az ősmagyarból származókra korlátozódni.

A nyelvek és a kultúrák keverednek, ez ellen nincs értelme egyszemélyes háborút vívni.

2021. jan. 14. 11:58
 16/30 anonim ***** válasza:
81%
9. Vagy az a trash személyiség, aki huszon-harmincasként egy idegen nyelvet sem beszél normálisan és kizárólag magyar nyelven képes csak akármilyen tartalmat (hírek, videók, szövegek, sorozatok, stb) fogyasztani.
2021. jan. 14. 12:16
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Trash helyett pl. mit lehetne használni? Proli?
2021. jan. 14. 12:29
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Általaban az érzi magát kellemetlenül, amikor angol szót hall beszélgetés közben, aki nem tud rendesen angolul.
2021. jan. 14. 12:39
 19/30 anonim ***** válasza:
A barátom használja ezeket, de nem minden nap. Én a creepy-t igen, a cringe-et sose. Azt mondom helyette, kínos. A creepy-t nem tudom hogy mondjam ilyen röviden, hogy ugyanazt jelentse. A spinninges hozzászólás tetszett. :D
2021. jan. 14. 13:21
 20/30 anonim ***** válasza:
Tudok angolul (és más nyelveken is), mégis beszélgetés közben zavar, ha a beszélgetőpartner ilyen szóhasználattal akar kitűnni. De ha valakinek ez nem gond, akkor felőlem beszélgethet ilyen emberekkel, csak nekem ez egyszerűen nem tetszik (ahogy az egyéb európai nyelvekben sem szeretem az odaerőltetett angol szavakat).
2021. jan. 14. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!