Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fura ha magas nő alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura ha magas nő alacsony férfival jár?

Figyelt kérdés

Egész életemben sáskának hívtak meg piszkáltak azzal, hogy magas vagyok meg nagyon vekony. Azota a vekonysag eltunt de meg mindig a BMI index also reszeben vagyok.

Mindig magasabb ferfiakkal akartam jarni de most van egy ferfi akivel randiztam parszor es alacsonyabb nala. 5 centivel. Amikor setalunk akkor tunik fel, hogy a fiubaratok csak ilyen alacsonyak...romantikus kapcsolatbol származó ferfiak nem.

Olyankor hatalmasnak erzem magam. De engem ez tulajdonkeppen nem erdekel, ha nem lennenenk emberek. Ugy erzem igy meg feltűnőbb hogy mekkora vagyok:( nagyon szorongok miatta es felek hogy a fiu azt hiszi ot szegyellem.

21/L

2021. jún. 9. 08:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Inkább az önbizalomhiányod itt a gond. Ezt a "na de mit gondolnak az emberek" hozzáállást érdemes mielőbb elengedni mert tuti recept a boldogtalansághoz. Ha őt nem feszélyezi (kiderült az egyik kommentekből, hogy nem) és téged sem zavar, akkor nincs értelme azon pörögni, hogy a fűszeres Béla bácsi mit gondol.
2021. jún. 9. 12:11
 12/17 anonim ***** válasza:
34%
fitalat lány idős pali szindróma kis magasság különbbségel megfűszerezve..
2021. jún. 9. 13:00
 13/17 anonim ***** válasza:
#12: Ilyet az ír, akinek nulla emberismerete van, a kapcsolatok működéséről meg gőze sincs.
2021. jún. 9. 14:29
 14/17 anonim ***** válasza:
5 cm nem vészes szerintem.
2021. jún. 9. 15:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem hordok magassarkút:) igazabol onbizalomhianyom lehet az oka tenyleg. Ami ezzel kapcsolatban (kulsom, meretem) nagyon sok van sajnos. Amugy annyival nem idosebb, 27:)
2021. jún. 9. 16:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Na jó azért ez nem vészes korkülönbség. Már azt hittem ilyen 35 éves, arra gondolnám hogy sok lenne, de 6 év azért nem az. A szüleim közt is több van.
2021. jún. 9. 16:02
 17/17 anonim ***** válasza:

13.

Ezt az írta akinek sok sok évig kapcsolata volt, nem egy szűz köcsög !

2021. jún. 9. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!