Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fura ha magas nő alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura ha magas nő alacsony férfival jár?

Figyelt kérdés

Egész életemben sáskának hívtak meg piszkáltak azzal, hogy magas vagyok meg nagyon vekony. Azota a vekonysag eltunt de meg mindig a BMI index also reszeben vagyok.

Mindig magasabb ferfiakkal akartam jarni de most van egy ferfi akivel randiztam parszor es alacsonyabb nala. 5 centivel. Amikor setalunk akkor tunik fel, hogy a fiubaratok csak ilyen alacsonyak...romantikus kapcsolatbol származó ferfiak nem.

Olyankor hatalmasnak erzem magam. De engem ez tulajdonkeppen nem erdekel, ha nem lennenenk emberek. Ugy erzem igy meg feltűnőbb hogy mekkora vagyok:( nagyon szorongok miatta es felek hogy a fiu azt hiszi ot szegyellem.

21/L

2021. jún. 9. 08:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem.
2021. jún. 9. 08:56
 2/17 anonim ***** válasza:
47%

Nem ismerkedni akarok veled, de én egy 196 cm magas srác vagyok és mindig is egy nők közt magasabb és lehetőleg vékony/átlagos alkatú barátnőre vágytam. A mai világban nehezen tudom elképzelni, hogy a vékonyságoddal piszkáltak, de oké. A magas, vékony nőket szerintem pont, hogy sokan vonzónak tartják és ez jelenti sokak fejében a modell nőideált. Nem magamra gondolok, hanem pl a szupermodellek is legtöbbször tényleg magas, vékony nők.

Sokszor szoktam látni sajna magas nőket egyébként az utcán velük egy magas sráccal, vagy akár tőlük alacsonyabbakkal is. Azért írom hogy sajna, mert ehhez képest én meg magas srácként nem tudok magas barátnőt találni. De a lényeg, amit mondani akarok, hogy más magas csajok is túl tudnak ezen látszólag lendülni és összejönnek velük egy magas vagy tőlük alacsonyabb srácokkal. Szóval a srác magassága ne tartson vissza.

2021. jún. 9. 09:00
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
5 cm szerintem nekem fel sem tűnik, mivel nem emlékszem rá az elmúlt évekből. Két párt szoktam látni az áruházban ahová járok ahol a nő 20- 30 cm-el magasabb. Az feltűnt. Emlékszem rájuk. Közöm persze semmi a kapcsolatukhoz.
2021. jún. 9. 09:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy teljesen mindegy, hogy ki mit ír, te hogy érzed? Téged zavar, hogy alacsonyabb? Vagy az zavar, hogy mások mit gondolnak, ha meglátnak, hogy alacsonyabb a pasi? A kettő nagyon nem mindegy!

Abban az esetben, ha számodra Ő testesíti meg a férfit, abban az esetben az az 5centi nem jelent semmit, ha neki nincsen komplexusa emiatt, mert tudja azt, hogy nem ez az, ami számít és Őt nem érdekli a környezete huhogása.

2021. jún. 9. 09:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Tom Cruise-t nem zavarta Nicole Kidman mellett... nyilván mert tök lényegtelen.
2021. jún. 9. 09:24
 6/17 A kérdező kommentje:
Engem az zavar, hogy masok mit gondolhatnak:( ot egyaltalan nem zavarja ez, sot tetszik neki, hogy ilyen “modelles” vagyok meg o idosebb es eleg magabiztos, nem is erti a problemam:(
2021. jún. 9. 09:27
 7/17 anonim ***** válasza:

#4 vok

Mások élik az életedet vagy te magad? Aztán mivan akkor, ha magasabb és az valakinek nem tetszik? Ha akár még szól is valamit? És?

Engedd meg magadnak azt, hogy szeretve legyél, ha másoknak akarsz megfelelni... nem fognak szeretni, majd lesz helyettük olyan, aki téged szeret, például.. itt ez a pasi, nem fogsz tudni megfelelni senkinek sem, nem is kell, magadra fókuszálj és ne hátráltasd magadat.

2021. jún. 9. 09:37
 8/17 anonim ***** válasza:

Furcsán néz ki, főleg, ha magas sarkút akarsz felvenni.

Na de ez önmagában elég ok, hogy eltántorítson? Sokan 10 évvel idősebb nővel állnak össze, szokatlan, furcsa, mégis boldogok.

2021. jún. 9. 10:18
 9/17 anonim ***** válasza:
Az emberek észreveszik a különbségeket, de nem rossz indulatból, hanem ösztönösen mert az agyunk erre van beállva, hogy vegye észre a különbségeket. Legyen akár magasság, bőrszín, korkülönbség, stb.
2021. jún. 9. 10:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én elég gyakran látok magasabb nő - alacsonyabb férfi párokat ilyen kisebb magasságkülönbséggel. Az meghökkentő, ha ilyen 10-20 centi pluszos különbségek vannak, de 5 centi kutyafüle.
2021. jún. 9. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!