Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockázatos randizni a szomszédommal?
Figyelt kérdés
Pár hete vagyunk szomszédok és eléggé kölcsönös a szimpátia, de veszélyesnek tűnik mert így is minden nap összefutunk és mi van ha rosszul sül el valami miatt?2021. jún. 8. 19:06
11/14 anonim válasza:
Nem sz@runk oda ahol eszunk. ;) az exem, miutan szakitottunk osszekoltozott egy lannyal, mint berlotelarsak... Jo.. Ok nem szomszed de hasonloan okos dontes volt tole reszegen megdugni a csajt. 😂 Azóta mar annak a nonek is az exe, csak lett egy lányuk is.
13/14 anonim válasza:
Nézd ennyi erővel soha sehol ne próbalkozz be senkinél.
Se munkahely (pedig sokan ott jönnek össze) mert ciki lesz.
Se egyetem mert ciki lesz.
Se egy kávézó/kocsma/bár/edzőterem ahova gyakran jársz, mert ciki lesz.
Se a buszmegálló ahova mindig mész mert ciki lesz.
Stb stb.
Ennyi erővel soha senkinel ne próbalkozz be, mert ha újra látod akkor gáz.
Szokták mondani hogy a szerelem nem megy házhoz és ki kell mozdulni hogy megismerkedj valakivel. Na neked még hazjoz is ment:D
Én emiatt nem hagynám ki. Értelmes emberek megoldják.
14/14 A kérdező kommentje:
13, köszi, én is inkább így gondolom, ahogy megfogalmaztad.
Jelen esetben lehet, hogy bölcsebb nem azonnal randizni és beleugrani, hanem emberileg megismenri egymást és akkor randizni, ha már többet tudunk egymásról.
2021. jún. 9. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!