Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kockázatos randizni a szomszéd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kockázatos randizni a szomszédommal?

Figyelt kérdés
Pár hete vagyunk szomszédok és eléggé kölcsönös a szimpátia, de veszélyesnek tűnik mert így is minden nap összefutunk és mi van ha rosszul sül el valami miatt?
2021. jún. 8. 19:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Inkább az a veszély, ha szét mentek és melletted lakik az exed :D

Szerintem ez olyan, mint a munkahelyi: ha egy mód van rá ne. De ha nagyon olyan, akkor meg...

2021. jún. 8. 19:07
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Akkor ha mégsem jön össze, akkor jó esetben eleinte kicsit kínos lesz, majd normalizálódik, nagyon rossz esetben meg odáig fajul, hogy költöznöd kell. De azért ez elég extrém lenne. És persze a kettő közötti bármilyen eset elképzelhető.
2021. jún. 8. 19:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg jólesz, kb összeköltöznötök sem kell, izgi lehet
2021. jún. 8. 19:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább bátorítanálak. Egy próbát megér.
2021. jún. 8. 19:43
 5/14 A kérdező kommentje:
Végülis felnőtt emberek vagyunk, csak tudjuk helyén kezelni a dolgokat...
2021. jún. 8. 19:45
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
Az még ok ha ti keezlitek, de a következő párjaitoknak is kellemetlen lehet. Gondolja bele, ha párod mellett lakna az exe a szomszédban :D
2021. jún. 8. 19:47
 7/14 A kérdező kommentje:
6, akkor azért meg se próbáljuk, hogy majd a leendőbeli exem új párjának ne legyen kellemetlen?! :DDD
2021. jún. 8. 19:52
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
XD
2021. jún. 8. 19:55
 9/14 anonim ***** válasza:
56%
#7 a saját leendőbelidnek, mondjuk a jövendő feleségednek, hogy ott van a szomszédban az exed. Nyilván ha full szerelmes vagy ok, de most random valamit szerintem jobb nem onnan, de persze a te dolgod.
2021. jún. 8. 19:58
 10/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha összejönnénk és minden jól alakul, akkor őt venném feleségül és nem egy másik nőt, szerintem.
2021. jún. 8. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!