Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a szomszédomba egy lány és nagyon tetszik hogy szolitsam meg? Mit mondjak neki? stb általánosba egy osztályba jártunk én 17 éves vagyok és ö is Várom a válaszokat.
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 09:26
1/6 anonim válasza:
Szia,ritkán használt bojler eladó
2/6 A kérdező kommentje:
Haha de vicces
2014. dec. 31. 09:30
3/6 anonim válasza:
szerintem bejönne a csajnak elmosolyodna rajta, am meg az vicces hogy ilyen kérdést írsz ki ide mikor ezt neked kell érezni, am tapasztalatból írom ha egy lánynak kölcsönösen tetszek tökm1 mit beszélsz, de ha nem jösz be neki beszélhetsz akármit a testbeszéd mindent elárul na énvoltam pá
4/6 anonim válasza:
Ha tetszik és a szomszédod, ráadásul ismered is hisz egy osztályba jártatok, akkor mit vagy betojva?
Én még ennyi beszari, gyáva, 17-20 éves srácot nem láttam!!
Az ilyen korú csajok sokkal merészebbek!
5/6 anonim válasza:
Ha altalanosban egy osztályba jártatok, akkor nem ertem, mi itt a problema. Koszonj neki, mond h reg beszeltetek, jolenne elmenni vhova stb..
6/6 Adam_Hack válasza:
Szerintem NE szólítsd meg, mert amekkora gyökér vagy, tutira be fogsz égni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!