Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszedtem a Tindert. Sok match-em lett, de rájöttem mégsem akarok ismerkedni pasikkal mert idegesítenek a kérdésekkel, randizni főleg nem lenne kedvem. Volt már ilyen veletek? Hogy azt hittétek készen álltok ismerkedni de mégsem ?
"és nem adom meg a számomat egy vad idegennek, mert természetesen jönni szokott az a kérdés is kb. a 2-3. mondatnál, hogy "Viber???""
Ez engem is idegesít, de az ember valóban tudni szeretné, hogy valóban nővel beszélget-e, nem-e egy farokhúzogató kamussal.
Másrészt meg (jó, nem az elején), de aki nem adja meg a számát, az vagy férjezett és nem akar lebukni, valami tikolnivalója van, vagy el sem akar jönni a találkozóra.
Az a baj, hogy a nők annyira túl logikáznak mindent, de ha egy pasi mer kérdezni, akkor megharagudnak, pláne ha burkoltan, mert nem akar az illető bántóan kérdezni.
Ja és az lemaradt, gondolom te sem ismerkednél olyan pasival aki 30-35 éves korában még az anyukájával él.
Neked is számítanak ezek a kérdések.
Viberre, messengerre átmenni nekem nem volt gond. Igen, egyrészt nem a tinder, hanem "egyel továbbléptünk", illetve kiderül, az-e az illető, amit magáról állít.
Ha utána visszaél a helyzetével, letiltom és ennyi.
2.
LOL Nők is meg szokták kérdezni ne aggódj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!