Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi akivel ismerkedem, azt mondja, nincs munkahelye, csak befektetése. Nem vagyok egy gazdaságügyi zseni. Ez azt jelenti, hogy anyagilag kockázatos életet él, és bármikor mindent elveszíthet? Mert az nekem túl nagy stressz lenne egy kapcsolatban.
Azt hiszem igazatok van. Nem tudom, olvassa-e még valaki, de elmesélem.
Már vége a randinak, otthonról írok. Maga a randi amúgy nem volt rossz, ő se olyan rossz hapsi, szerintem aki majd együtt lesz vele, az jól fog járni vele igazából, de az nem én leszek. Úgy váltunk el a randi végén, hogy ez volt az első és utolsó. Külföldön él, én itt, ez ennyi volt. Nem volt csók, se semmi. Csak beszélgettünk egy jót, sétáltunk, ettünk is.
Ha már abból indult ki a kérdés, hogy befeketésből él és nincs munkahelye, megírom, hogy abban az európai országban, ahol él, a legdrágább nagyvárosban (nem az a főváros) vannak kiadva lakásai, szóval gyakorlatilag az ingatlanbefeketetéseiből él. De másféle befektetése is van, részvényezik minden áldott nap, meg crypto valutája is van. De amúgy szinte kínai nekem ez. :D Szerintem ez néhány válaszolónak többet mond, mint nekem.
De amúgy nem akarom őt lehúzni, annak ellenére, hogy hazudott a lakhelyéről, nem volt ő rossz ember. Azért hazudott, mert nagyon szeretne magyar nővel párkapcsolatot, és nem külföldivel. Szeretne otthon magyarul beszélni. Mondta, hogy volt egy hosszú kapcsolata, pár hónapja ért véget, az is egy magyar nő volt, de őt eleve kinn ismerte meg. Na mindegy, kár ezt ragozni, ennek a történetnek itt vége van. :) Azért köszönöm a válaszokat, most már ezt is tudom, hogy olyan is van, hogy valakinek nincs munkahelye. :D
Jó vicc, normális nő nem fog három randi után egy vadidegenhez kiköltözni külföldre, az emberkereskedők is ilyen sztorikkal dolgoznak.
Ha véletlenül igaz, amit mond, akkor se lehet ekkora hazugsággal, csapdával kezdeni normális kapcsolatot. Nyilván lennének olyanok, akik röpülnének ki, de nem így kell őket megtalálni.
Harmadrészt ha befektetésekből él, akkor tök mindegy hol lakik,a lakásokat rá lehet bízni valami gondnok cégre, ő pedig élhetne itthon ragyogóan abból a pénzből a magyar barátnőjével.
Nekem sántít ez a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!