Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért izgulok ennyire elmenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgulok ennyire elmenni egy csajhoz?

Figyelt kérdés
19 eves srác vagyok. Nos, hetvégére athívott magához egy csaj.. Nagy esély van rá, hogy osszejövünk. Tudom, 19 évesen iszonyat gáz, de szűz vagyok, nem volt még barátnőm...a csajszi 40km-re lakik tőlem, soha nem voltam még abban a faluban.. Nagyon izgulok...Velem akar szilveszterezni is. Mi van a barátzóna lesz mégis? Vagy mi van, ha mégsem kellek majd neki, es egyedül maradok egy idegen faluban... nagyon tetszik a lány. Annyira de annyira félek.. Mivan ha szexre kerül a sor? Pofára esek.. Bár tudja hogy szűz vagyok...

2017. dec. 27. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne parázz! Mért gondolkodsz előre? Ha majd ott leszel meglátod hogy alakulnak a dolgok, akkor majd ráérsz gondolkodni ezeken.

Nem kell sokat belegondolni, képzeld azt hogy csak kellemesen beszélgettek ismerkedtek.

2017. dec. 27. 23:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Holnap is talizunk.. Elviszem kajálni egy jó kis étterembe :)
2017. dec. 27. 23:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Úr isten tényleg mekkora gáz, hogy szűz vagy az én barátom is szűz volt, ráadásul 25 éves, amikor megismertem, mégis beleszerettem.

Hagyd már abba ezt a szüzességre ráparázást :)

2017. dec. 28. 00:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne légy nyuszi, légy határozott vele. De ugyanakkor légy kedves is vele. Ha normális fiú vagy, nem fogja érdekelni, hogy nem dugtad végig a fél falut.
2017. dec. 28. 00:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Normális lánynál, nőnél inkább pozitívum, hogy nem k.rtál fűvel fával (pasiként is azt mondom, igénytelenség), hanem vártál valami értelmesebb lányra esetleg érzelmekre.

Hajrá!

2017. dec. 28. 01:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha egész hétvégére hívott át elhiheted, hogy nem csak barátkozni akar.
2017. dec. 28. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!