Hanyadjára megy el vagy én csinálok valamit rosszul? A barátnőmmel együtt vesztettük el és 2 óráig sexeltünk de nem tudott elmenni 2. jára is ugyan ez volt hogy csak én mentem el. Mikor fog tudni elmenni? Mert izgulok hogy valamit én csinálok szarul.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 16:38
2/12 anonim válasza:
GreenTea
A 2 óra szex az már bőven sport kategória kedves MRO:)
Egyébként mivel az elsők vagytok egymásnak, és feltételezem nem régóta csináljátok, így nincs elég tapasztalatotok! A lányoknál nem olyan egyértelmű az orgazmus mint nálunk. Sokuknak meg kell tanulnia hogy érje el. Próbáljatok hosszabb előjátékot, és használd a fantáziád (meg a kezed)!:)
3/12 anonim válasza:
Mrolympia
Honnan tudtad,hogy én vagyok?xD Mindíg elfelejtek nevet írni.
6/12 anonim válasza:
Aczél
meg a stílusból, szinte egyértelmű :D
na jó, nem.
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Aczél.
úhh paraszt.. ez most.. ejj!
kissé régebben voltam nővel, nem kellett volna. na gyorsan egy edzést de izibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!