Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi akivel ismerkedem, azt mondja, nincs munkahelye, csak befektetése. Nem vagyok egy gazdaságügyi zseni. Ez azt jelenti, hogy anyagilag kockázatos életet él, és bármikor mindent elveszíthet? Mert az nekem túl nagy stressz lenne egy kapcsolatban.
Sajnálom, de nekem a leírásod alapján gyanús, hogy ez egy kamu. Még ha van is befektetése, nem lennék meglepve, ha az csak valami pár százezer forintocska lenne a BÉT-en.
Előttem már kifejtették, hogy ahhoz nagyon sok pénze kell legyen, hogy a befektetéseiből éljen. Tehát ilyen 50 millió Ft, hogy az egy megélhetést biztosítson. (és az még gyenge megélhetés!) Na most, ha neki ennyije volt már, akkor miért dolgozott? Hiszen nem szorult rá. Ha meg nem volt, és munkából rakta össze, akkor miért hagyta ott a munkát? Azért az emberek nem szoktak csak úgy otthagyni milliót fizető állást!
Szóval nekem gyanús, hogy az illető csak egy csóró munkanélküli, aki hazugságokkal akár penához jutni.
21, 50 milliós befektetés nem fog hozni neked megélhetéshez elég pénzt. Esetleg ha startupba fektetted az elején, de az is csak akkor, ha az az 50 millió már rég nem 50 milliót ér, vagy ha esetleg a kezdetek kezdetén valami kriptovalutába (Bitcoint), de akkor megint nem 50 milliót ér már rég (inkább 3 000 000 000-ot) a befeketésed. 50 millió értékű portfólióból a BÉT-en meg tipikusan lófаsz hozamod/osztalékod lesz.
Ahogy mondtad, kis lufi hülyegyerekről van szó. Valami gyökér MLM-es vagy magát nagymenőnek képzelő telemarketinges :)
Keres bejelentve 250-et. Vesz egy lakást hitelre (a vásárolt kecót terheli meg), kiadja. Vesz még egyet, még egyet és így tovább. Míg rajta a jelzálog a lakáson, addig kb 25k-t kap/lakás tisztán adózva, törlesztő levonva. Ha 200-ból él havonta akkor 8 lakást kell vennie, ha 2 millából, akkor nyolcvanat. Bizonyos mennyiség felett felmond, mert egyrészt elég a megélhetésre neki, másrészt bizonyos mennyiségnél már egész embert kíván az ingatlanjai menedzselése. A hitelt a bérlők fizetik, ha lemennek az árak akkor vesz hozzá, ha felmennek, akkor elad belőlük, abból előtörleszt, annyival több marad meg a meglévő kecók bérleti díjaiból.
Nem biztos, hogy ezt csinálja, de lehet pl ezt is.
Nem csak a matekban, de nem fognak a bankok egyszerre 8 lakást meghitelezni egy kispénzű alkalmazottnak.
Ami a kérdést illeti, vannak, akik befektetésből élnek, és nem csak a MÁP létezik ám. Szerintem alsó hangon 80-100 milla kell, hogy egy okés fizetést kitermeljen a befektetés havonta. Ha pl az előző ingatlanár-hullámzást kihasználta az illető, simán lehet ekkora vagyona akár csak abból.
Hát persze, hogy nem fognak egyszerre 8 lakást meghitelezni, ne nézzük már egymást hülyének. De nem is hiteleznek 100%-ig, ez is nyilvánvaló. De lehet menni sorban, ahogy van önerőre, megveszi az elsőt. Ahogy már bejön belőle x havi, a bank már látja, hogy több a jövedelmed, így beleférsz.
De nem tudjuk honnan indult a hapsi. Ha örökölt egy házat, amit eladott az árából vett egy kis lakást amiben lakik, a többit meg felosztotta önerővé, már tud is egyszerre több lakást venni. Azért máshogy ítéli meg a bank, ha befektetésre veszed fel a hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!