Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fura mondani azt, hogy büszke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura mondani azt, hogy büszke vagyok rá?

Figyelt kérdés

Előtte jó ismerősök voltunk, most kezdtünk el randizgatni. Nemsokára megkapja egy következő felsőfokú nyelvvizsgájának az eredményét.

Jó ismerősök voltunk, néha beszéltünk személyesebben, de nem közeli barátok voltunk. Mennyire lenne fura, ha mondanám neki, hogy büszke vagyok rá? Mert tényleg az vagyok, de talán ezt mélyebb viszonynál szokták mondani. (bár az én érzéseim elég komolyak és ezért most sokat küzdött és szeretném kifejezni a gratulációm jobban)

22/L

2021. máj. 31. 22:27
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Büszke arra tud lenni az ember, amiben saját teljesítménye, jól sikerült munkája van. Az ő felsőfokú nyelvvizsgájához nem te segítetted hozzá, ő maga érte el. Én inkább csak gratulálnék neki és megdicsérném, elismerném a teljesítményét. De büszke nem lennék, mire fel?
2021. máj. 31. 22:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a választ!
2021. máj. 31. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondhatod neki nyugodtan, jól fog esni szerintem. Nekem épp most sikerült egy vizsgám egy tárgyból és volt évfolyamtársaim, akik átérezték, hogy ez nekem mennyire fontos, ezt mondták és jól esett, hogy így gondolnak rám.
2021. máj. 31. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Rám apukám szokott büszke lenni, ha elérek valamit.

Meg exem mondta egyszer, mert követte a szenvedésemet a célig és tényleg éreztem, hogy büszke rám, mert tudta milyen nehéz volt nekem.

Azt se tudod, hogy ő miként viszonyul hozzá, milyen teljesítménynek éli meg, milyen út vezetett idáig, jelen se voltál stb.

Sokat rizsáztam, de a lényeg hogy szerintem ehhez mélyebb kapcsolat kell, hogy őszinte legyen.

Egy számomra nem annyira közelálló személytől semmit nem váltana ki belőlem, üres frázis és mintha csakúgy mondaná.

2021. máj. 31. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez aranyos, mondhatod neki. Ha bizonytalan vagy abban, hogy milyen hatást vált ki belőle, akkor kicsit vicceld el, mondd tréfálkozós hanglejtéssel. De amúgy normális esetben örül az ember, ha ilyet mond neki egy hozzá közel álló személy.
2021. máj. 31. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is aranyos, nyugodtan mondd neki. Nekem is jól esne!
2021. máj. 31. 23:07
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy neked van-e közöd az ő sikerére, simán lehetsz rá büszke a sikere miatt. Vagy ha ez ilyen nagy ügy, akkor csak gratulálj neki és mondd, hogy nagyon örülsz a sikerének.
2021. máj. 31. 23:29
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
5-öst ismételném. Szerintem nagyon aranyos gesztus, mondhatod nyugodtan, de támogatom, hogy egy kicsit vicces hanglejtéssel. "Ez igen, büszke vagyok rád!:D Gratulálok!"
2021. máj. 31. 23:52
 9/10 anonim ***** válasza:
68%

1, a te logikaddal akkor ha pl a parom talal egy jó állást, vagy előléptetik nem mondhatom hogy büszke vagyok rá? Elég furcsa.

Kérdezo ha csak most kezdtetek randizni szerintem simán gratulálj, esetleg dícsérd meg. Ha elmélyül a kapcsolat akkor mondj inkabb ilyeneket.

2021. jún. 1. 00:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2021. jún. 2. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!