Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura mondani azt, hogy büszke vagyok rá?
Előtte jó ismerősök voltunk, most kezdtünk el randizgatni. Nemsokára megkapja egy következő felsőfokú nyelvvizsgájának az eredményét.
Jó ismerősök voltunk, néha beszéltünk személyesebben, de nem közeli barátok voltunk. Mennyire lenne fura, ha mondanám neki, hogy büszke vagyok rá? Mert tényleg az vagyok, de talán ezt mélyebb viszonynál szokták mondani. (bár az én érzéseim elég komolyak és ezért most sokat küzdött és szeretném kifejezni a gratulációm jobban)
22/L

Rám apukám szokott büszke lenni, ha elérek valamit.
Meg exem mondta egyszer, mert követte a szenvedésemet a célig és tényleg éreztem, hogy büszke rám, mert tudta milyen nehéz volt nekem.
Azt se tudod, hogy ő miként viszonyul hozzá, milyen teljesítménynek éli meg, milyen út vezetett idáig, jelen se voltál stb.
Sokat rizsáztam, de a lényeg hogy szerintem ehhez mélyebb kapcsolat kell, hogy őszinte legyen.
Egy számomra nem annyira közelálló személytől semmit nem váltana ki belőlem, üres frázis és mintha csakúgy mondaná.

1, a te logikaddal akkor ha pl a parom talal egy jó állást, vagy előléptetik nem mondhatom hogy büszke vagyok rá? Elég furcsa.
Kérdezo ha csak most kezdtetek randizni szerintem simán gratulálj, esetleg dícsérd meg. Ha elmélyül a kapcsolat akkor mondj inkabb ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!