Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszoktátok mondani, hogy együtt vagytok?
2 hónapja ismerek egy srácot, abból egy hónapja találkozgatunk. Már többször ott aludtam nála, találkoztam a legjobb barátjával is és a többi haverjának is mesélt rólam. Karácsonyra ajándékot is adott. Úgy érzem hogy nagyon jól kijövünk egymással, de még nem tettük ezt "hivatalossá". Szerintetek rákérdezhetek majd legközelebb, hogy akkor most mi a helyzet vagy várjak még vele, míg ő kérdezi meg, hogy lennék-e a barátnője. Legközelebb viszont sajnos csak 3 hét múlva tudunk találkozni.
Illetve mennyire fontos az hogy ki legyen rakva facebookra? Elég rég volt már párkapcsolatom, én sosem erőltettem ezt a témát de egyébként szinte minden ismerősömnek kint van, ha van valakije.
25L és a srác 27

Hat sajnos az elsőre nem tudok válaszolni de a masodikra...
Ne haragudj de meg azt se tudod hogy együtt vagytok de már azon rugózol hogy a fb-ra kirakd e majd. Nem gyerekes eh egy kicsit?
Különben is mit számít/kit érdekel a fb-on mi van?? Az számít hogy a való életben mi van!

Nekem fontos volt, hogy kinn legyen, nagyon untam, hogy folyamatosan irkálnak rám idegenek, ha meg csak simán az van kinn, hogy kapcsolatban, az meg olyan tré, szóval legyen kinn rendesen, úgy voltam vele. Amúgy nem kötelező, de szerintem ha az egyik félnek ez fontos, a másiknak meg apróság, akkor miért ne.
Amúgy ezt én még sosem beszéltem így meg. Egy idő után egyértelmű volt. Esetleg annyit kérdeztem, hogy ha találkozunk x haverommal, bemutathatom-e páromként. Abból már egyértelmű volt.

Ki kell mondani. Az ember hosszabb távra tervez, szüksége van a biztonságra, így nem maradhat bizonytalanságban.
Egyéb:
Wikipédiáról:
„Ha az igekötő közvetlenül az ige előtt áll, egybeírjuk, pl. Megkínálta.
Ha az igekötő az ige után áll, különírjuk, pl. Kínáld meg!
Ha az igekötő és az ige közé egyéb szavak kerülnek, akkor különírjuk, pl. Meg szeretnéd kínálni?”
Szívesen! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!