Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor miért nézetei meg velem ezt a két számot a randi alatt a férfi? Ezzel valamit mondani akart? Vagy miért? 30+
2020. dec. 19. 12:19
1/13 A kérdező kommentje:
*nézeti. Elírtam
2020. dec. 19. 12:20
2/13 A kérdező kommentje:
Direkt olyat keresett, hogy értsem a szöveget. És az egyiknél mikor mondtam, hogy arra vár, hogy kimondja azt hogy szeretlek, akkor hirtelen rám nézett.
Egy ideje már ismerkedünk.
2020. dec. 19. 12:27
3/13 anonim 

válasza:

Dugna már, csak vagy balfax hogy közölje, vagy ilyen nyálas taktikával akarja elérni, hogy vedd már le a bugyid.
30+? Úr isten...
4/13 anonim 

válasza:

Azt akarja mondani, hogy komolyan gondolja.
5/13 anonim 

válasza:

Szerintem szomorú lehetett a covid miatt, és azért. :)
6/13 anonim 

válasza:

Ti randi alatt jutub-videokat nezegettek?
7/13 anonim 

válasza:

Nema yotube videó a gond. De legalább dugnának miközben nézik.
8/13 anonim 

válasza:

Azt juttatja kifejezésre, hogy szeret. Várja tőled a visszhangot.
9/13 A kérdező kommentje:
Ki kellett volna mondanom hogy szeretem? Még ő sem mondta ki. Akkor elszalasztottam a lehetőséget?
2020. dec. 19. 14:17
10/13 anonim 

válasza:

Nekem az első gold digger indulónak tűnt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!