Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogadási tétet tudnátok mondani,ha egy lánnyal szeretnék fogadni?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal szeretnék fogadni,csak nem tudom mi legyen a tét. Milyen vicces téteket ismertek?2020. nov. 27. 09:57
1/4 anonim 

válasza:

Ha többet szeretnél tőle akkor a jelenlegi helyzetben valami olyat találj ki, hogy elkészíti pl neked a kedvenc ételed vagy ilyesmi és akkor úgymond újra egymás társaságában lehettek. Mivel menni ugye nem nagyon lehet sehova. Nem írtad, hogy milyen kapcsolatban vagytok.
Én régen mikor fogadtam egy lánnyal volt például olyan tét, hogy küld magáról olyan képet/videót amilyet csak szeretnék. Például olyat amiben harisnya van rajta, mert tudta, hogy az nekem nagyon tetszik.
De akár fogadhattok egy csokiban is de az mondjuk elég béna. Bár gondolom, ha már ide tetted ki a kérdést akkor párkapcsolat lenne a cél. Szóval mindenképpen valami olyat találj ki ami belefér nálatok és találkozni kell hozzá.
2/4 A kérdező kommentje:
Múltkor abba fogadtunk hogy a vesztes főz a másiknak ,így most főzőset nem szeretnék. Igen kapcsolat a cél.
2020. nov. 27. 10:15
3/4 anonim 

válasza:

Ha veszt a nő, akkor megmasszírozhatom a talpát, vagy megpuszilhatom neki. Én ebben utaznék.
4/4 anonim 

válasza:

ha nyersz leszop ha vesztesz te nyalod ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!