Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek, ha egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha egy házas nőbe szeretnétek bele?

Figyelt kérdés
Adott egy 25 éves férfi, akinek már 3 éve nem volt komoly kapcsolata. Megismert munka ügyben egy pár évvel idősebb nőt. Szerelem volt első látásra, aztán ahogy elkezdtünk beszélgetni, egyre jobban beleszerelmesedtem. Nagyon egy húron pendülünk az első perctől kezdve. Ezt ő is érezte, ezért elkezdtünk találkozgatni nem csak munka ügyben, hanem sétálgatni, beszélgetni. A talik mellett még csetelgetünk is elég sokat. Nem tudok betelni vele. Időközben elmondta, hogy ő 1 éve házas, de bevallotta nekem, hogy ugyanazt érzi irántam, mint én iránta, hiányzom neki, mikor nem beszélünk, annyira élvezzük egymás társaságát. Viszont megbeszéltük, hogy mivel férjnél van, nem lesz köztünk semmi. Nekem 3 éve csak pár hetes kapcsolataim voltak, mert azóta nem találkoztam olyan nővel, aki megfogott volna, ő viszont más...3 hónapja ismertem meg, azóta nem hogy lombozódott volna az érdeklődésem, hanem nőtt. Ahogy egyre jobban megismerem, még jobban azt érzem, álmaim nője. Megtehettük volna , hogy megszakítjuk a kapcsolatot, de nem bírnám, ha 1 napig nem beszélünk, már szörnyen hiányzik. Nagyon rosszul érzem magam, mert legszívesebben kezdeményeznék nála, de nem akarok tönkretenni egy házasságot, meg tudom, hogy az ő lelkiismerete sem bírná feldolgozni, ha ezt tenné a férjével. Nagyon lelkiismeretes a lány, sosem csalt meg senkit és egyáltalán nem az a típus, aki ilyet tenne a párjával, már most is szörnyen érzi magát, pedig nem tettünk semmit fizikailag. Ő is nehéz szituban van, mert belém szeretett, de nyilván nem fogja elhagyni a férjét egy 3 hónapos ismeretség miatt, ugyanakkor ő sem szeretné megszakítani a kapcsolatot velem. Próbáltuk, hogy nem keressük egymást , de nem ment. Folyton egymásra gondolunk. Bíztam benne, hogy alább hagy a lelkesedésem, de nagyon nem úgy tűnik. Ha kezdeményeznék nála, elképzelhető, hogy nem utasítana el, de fogalmam sincs. Attól is félek, hogy ha elcsábítanám, és meggondolnám magam, ő két szék közé esne, és szem előtt tartom az ő érdekeit is. Volt már több olyan eset, hogy párkapcsolatban élő hölggyel jöttem össze, de ott valahogy sosem érdekelt, hogy tönkre teszek egy kapcsolatot. Most viszont bűntudatom van már azért is, hogy kellemetlen helyzetbe hoztam ezt a lányt azzal, hogy udvarolok neki. Mit tennétek a helyemben?
2020. okt. 11. 00:40
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Ha egy év után a házastársam mellett másba szeretnék bele elgondolkodnék, minek mentem hozzá a férjemhez. Ha meg tényleg olyan rendkívüli dolog van köztetek, amilyet még nem érzett simán kilépnék a kapcsolatomból és a szerelmet választanám.

Az már más kérdés, hogy belőled vajon mikor szeretne ki, mikor találkozna egy még vonzóbbal.

Meg lesz az, tök mindegy mit mond a száj, ha közben meg romantikáztok, flörtöltök.

2020. okt. 11. 01:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elég gáz, hogy talizgat, csetelget és csak utána jut eszébe megemlíteni, hogy házas. Normális ember akkor megmondaná, mikor az elsô nem munkaügyi találkozó esélye felmerül, vagy amikor az elsô üzenet érkezik. Ha elôbb tudod, akkor te se bolondulsz annyira bele.

Hagyd a csudába.

2020. okt. 11. 01:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fektesd meg,ott kiderül mennyire van oda érted.
2020. okt. 11. 03:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Házasság után egy évvel szerelmes lesz. Meggondolatlan. Meggondolatlan a házasságát illetően, talán a veled való kapcsolatával illetően, és ki tudja a jövőben mikor és mikkel kapcsolatban lenne meggondolatlan.
2020. okt. 11. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!