Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ilyeneket mondani randizás illetve alakuló kapcsolat szakaszban?

#1 Egyet értek a négyessel. Ha a helyzet adja, egy kicsit érdemes is tesztelgetni az embereket, hogy minél hamarabb kiderüljön, milyen lelkivilágú is ő valójában.
Igen, volt szerencsém két ilyen emberhez, de talán még a korrektebb típusúak voltak.
Első ilyen állandóan arról beszélt, hogy ki akarja nyírni magát, meg, hogy rajtam kívül mással is randizik és nem tud köztem és egy nyálcsorgató gyerek közt dönteni. Depressziós, önértékelési zavaros, érzelmi analfabéta volt ez a lány, de volt egy aranyos, egyszerű megjelenése, és párszor ébresztett bennem valami különöset. Szó szerint a világ végére elvittem őt, de egyszerűen nem tudta hova tenni, hogy egy srác végre nem a McDonnald's-ba viszi, hanem elviszi világot látni, teázni, fagyizni, meg autókázni. Akárhányszor utaltam burkoltan az alakuló érzéseimre, ő az általad említett szövegeket ejtette el mindig. De legalább neki volt már előttem kapcsolata... két napig... legalábbis ő ezt mesélte.
A másodikkal két hete volt dolgom (talán annyi se). Nekem már régóta van gyakorlatom randizás terén, nem stresszelek rajtuk és sose kivételezek senkivel se, mindig a legjobb formámat próbálom bevetni, bármilyen unszimpatikus is az a lány, akivel randizok. Ennek a lánynak még nem volt randija soha (de talán fiúval se volt dolga), talán ez szolgáljon a mentségére. Gyakorlatilag életem legrosszabb randija volt, de kivételesen nem miattam. Ez a lány szó szerint semmit nem csinált. Még az Ikeás BLÅHAJ plüsscápa is interaktívabb lett volna nála. Ez a randi volt a legjobb példa arra, hogy a randizás és a párkapcsolat későbbi fázisai csak akkor működnek jól, ha mindkét fél ugyanannyi erőfeszítést tesz bele az egészbe. De ha ez nem lett volna elég, a lány minden negatív tulajdonságot megtestesített, amit csak lehetett. Bármire is gondoljunk. Ha viszont megszólalt, akkor ugyanúgy ezek a mondatok jöttek ki a száján, amiket te is írtál. "Nem szeretek beszélgetni" ; "Nem állok készen annyira, de mégis" - Ez mind szép és jó, de akkor minek jött el velem randizni?
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!