Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ilyeneket mondani randizás illetve alakuló kapcsolat szakaszban?
Figyelt kérdés
Hogy nem az érzelmes típus, az érzelmeket nem tudja kifejezni, azt sem szereti ha a másik fél kifejezi iránta az érzelmeket. Valamint közölné azt is, hogy őt max ötször lehet megbántani, (de hogy mivel az kiszámíthatatlan) aztán szó nélkül megszakít az illetővel minden kommunikációt. Azt is hozzáteszi, nem tudja hogy a későbbiekben nem fog-e másra vágyni. Férfiről van szó. Tudom divatos dolog nárcisztikusnak titulálni az embereket, de ez esetben erősen azt érzem, valami nagyon nem stimmel ezzel az emberrel.2021. febr. 5. 08:45
21/27 A kérdező kommentje:
19-es azért azt ne állítsd hogy egy FÉRFI aki tudja mit jelent férfinek lenni, az így közelít egy nőhöz. Nőknél sem normális dolog ez, de ha valaki ennyire nincs tisztában a saját nemének a viselkedésével, ott bizony gond van.
2021. febr. 5. 11:54
22/27 anonim 

válasza:

Szerintem egy EMBER nem közelít így egy másik emberhez. Nekem kicsit fura, hogy te eddig ezt csak nőben láttad. Ez olyan, mintha azt mondanád, csak a férfi kiabálós, amelyik nő kiabál, az nemet tévesztett.
23/27 A kérdező kommentje:
22-es én ezek szerint eddig normális férfiakkal találkoztam, mert ezt az esetet leszámítva így senki sem akart "közeledni"! A ferfiak pont hogy tudják hogy minden normális nőnek érzelmi biztonság kell, az az alap. Erre meg egy magát ferfinek valló közli azokat amiket.
2021. febr. 5. 12:37
24/27 anonim 

válasza:

Az ilyen egy elköteleződésre képtelen, lelki nyomoronc pöcs, egyre több van belőlük, mondhatni már az a fura, amelyik nem ilyen.
25/27 anonim 

válasza:

Hát akkor szerencsés vagy. Ez egy gyakori emberi tulajdonság.
26/27 A kérdező kommentje:
25-ös ez szerintem nem tulajdonság, hanem személyiségzavar. Én ilyennel még nem találkoztam, de ezt is kihagytam volna az életemből.
2021. febr. 5. 15:07
27/27 anonim 

válasza:

1 attól hogy nem látszik határozottság még megteheti.De minek 5 ig várni?Ha valaki durván megbánt az huzzon a k anyjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!