Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális ilyeneket mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ilyeneket mondani randizás illetve alakuló kapcsolat szakaszban?

Figyelt kérdés
Hogy nem az érzelmes típus, az érzelmeket nem tudja kifejezni, azt sem szereti ha a másik fél kifejezi iránta az érzelmeket. Valamint közölné azt is, hogy őt max ötször lehet megbántani, (de hogy mivel az kiszámíthatatlan) aztán szó nélkül megszakít az illetővel minden kommunikációt. Azt is hozzáteszi, nem tudja hogy a későbbiekben nem fog-e másra vágyni. Férfiről van szó. Tudom divatos dolog nárcisztikusnak titulálni az embereket, de ez esetben erősen azt érzem, valami nagyon nem stimmel ezzel az emberrel.
2021. febr. 5. 08:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Egyszer ezt már kérdezted, ugye? Vagy pedig egy másik csaj volt, de ugyan ezzel a pasassal :D

Nézd a jó oldalát: nem árul zsákbamacskát.

Ha neked így megfelel, nincs gond, de!!! azt jegyezd meg:

nem fogod tudni megváltoztatni, erre ne is apellálj, ha mégis összejössz vele.

2021. febr. 5. 09:23
 12/27 A kérdező kommentje:
10-es nem semmi amik veled is történtek. Nos az illető férfi akiről írtam, túl van a 40-en, tehát nem az a hülye tinigyerek. Viszont amiket leírtál hogy veled mik történtek, azok alapján már azt sem tudom nő-e az illető akivel találkoztam vagy férfi? Mármint testben férfi, de hogy olvastam neked lányok mit mondtak és ez az ember is ugyanilyen volt velem férfi létére... lehet a nemi identitasával is gondok voltak? Visszagondolva ugy adta elő magát mint valami büszke dáma.
2021. febr. 5. 09:30
 13/27 A kérdező kommentje:
Eszembe nincs összejönni ilyen elmeháborodottal!
2021. febr. 5. 09:34
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

"lehet a nemi identitasával is gondok voltak?"

Azért te sem vagy toppon agyilag. Esetleg EMBERI viselkedések léteznek, nem kukis-puncis?

2021. febr. 5. 09:40
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

#1 & #10 - Hát, nem tagadhatom, én is döbbentem olvastam az utólag hozzáfűzött gondolataidat (is). Így látatlanban én se tudnám megítélni, hogy te most tulajdonképpen milyen nemű pasassal találkozgattál. A korát pedig én se negyvenesre tippelném, hanem mondjuk velem egyidősre.

Az a gond, hogy ha már valaki szájbarágósan utasítgat arra, hogy fogadd el, vagy, hogy tiszteld ilyen-olyan módon, akkor ott már komoly bajok vannak fejben. Ennek magától értetődő dolognak kéne lennie, és ha esetleg ezeket a jelenségeket tapasztalja benned valamiért (akár alaptalanul), akkor ő akkor lenne korrekt, ha egyszerűen csak annyit mondana neked, hogy "bocsi, de maradjon ennyiben az egész köztünk". Ő semmivel se lesz több (sőt, inkább csak kevesebb lesz), ha téged nyíltan kioktat.

A tiszteletet kikövetelő emberek általános ismertetőjegye, hogy ők nem fognak tisztelni téged. Ezen kívül tojni fognak a te lelki világodra és az érzelmeidre. Pedig a tiszteletet tisztelettel lehet csak kiérdemelni, nem követeléssel. Ha azt szeretné, hogy tiszteld őt (de szerintem te megadtad neki a legjobbat, amit általánosságban érdemelt), akkor neki se kéne ilyen fölényes dámának lennie, amilyennek lehetett.

Mivel nekem nincsen tapasztalatom férfiakkal, ezért csak remélni tudom, hogy a legtöbben nem ilyenek. Én nem vagyok olyan, hogy azt kívánom, bárcsak minden férfi idióta barom lenne, mert akkor biztos nekem több nő jut. Ez egy baromság (de sajnos valaki tényleg így gondolja). Én azt szeretném, ha mindenki boldog lenne valakivel, mert úgy gondolom, mindannyiunk megérdemli. Még az ilyen idióta 40+-os férfiak is, csak nekik el kéne kicsit gondolkodni fejben először, hogy ők tudnak-e boldogságot okozni egy nőnek... Mindegy is, nála csak jobb lehet kedves kérdező, bízzunk benne, hogy a következő férfi, aki kap tőled egy esélyt, már normális lesz.

2021. febr. 5. 09:55
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem ölnék bele semmi energiát és időt.
2021. febr. 5. 10:42
 17/27 A kérdező kommentje:
15-ös igen, akárki akármit mond, egy férfi nem viselkedik így. Ilyen viselkedést kb a nagyképű, önmagukat a világ közepének képzelő nőkről szoktam hallani, ahogy te is mesélted hogy milyenekkel találkoztál. Mindenben igazad van, nekem is ezért volt visszataszító az amiket mondott, és igen, azt meg sem kérdezte hogy nekem mik az igényeim, "elvárásaim". Kb eldarálta hogy ő ilyen nem fog és nem is akar változni, ő mindenki és mindenek felett áll, de arról egy szót sem beszélt hogy ő mit tud nyújtani. Azaz de, elsorolta miket vár el és azok alapján semmit nem tud és nem is akar nyújtani. Plusz "poén" hogy hangsúlyozta nem akarja hogy bárki is csak az ő kedve miatt tegyen meg valamit. Pedig pont ezt várta el.
2021. febr. 5. 10:49
 18/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, privátban megírnád, hogy melyik megyében vagy hol ismerkedsz vele? Nagyon ismerős a leírás...szinte szóról szóra az exemet idézi. :) csak kíváncsi lennék.
2021. febr. 5. 11:17
 19/27 anonim ***** válasza:
Pedig férfiak is viselkednek így. Ki ne találd már, hogy az önteltség csak nőkre igaz. Vagy akkor linkelj több külföldi tanulmányt.
2021. febr. 5. 11:17
 20/27 anonim ***** válasza:
most látom, hogy 40 en túl van :D nos az én exem pont ilyen volt... 26 évesen. :)
2021. febr. 5. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!