Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik mindig "maximálisan nyíltak" voltak egy kapcsolat előtt, vagy legelején, az ismerkedési szakaszban, mikor még nem is ismerték másikat, azok az iskolában se puskáztak soha?
Dehogynem.Puskáztam is,torrenttel is töltöttem,hazudtam is,hogy tanulok,miközben romantikus regényt olvastam.
És igen,néha hazudok,hogy nem érek rá.
Mi közük ezeknek egymáshoz?
"az iskolában se puskáztak soha?"
De.
"Életük első gépén minden szoftverük, minden rendben volt?"
Igen, apukám úgy vette, hogy már minden volt rajta "gyárilag".
"Letölteni se töltenek torrenttel?"
Egy darabig csináltam, de már 1-2 éve nem töltöttem le semmit torrentről.
"Soha nem mondták anno a szüleiknek hogy tanulnak, miközben játszottak a gépen?"
Nem, de olyankor igen, amikor titokban inkább regényeket olvastam. :D
"Soha nem mondják most sem a barátaiknak, hogy nem érnek rá, sok a munka, pedig csak a párjukkal akarnak lenni és nem akarják megbántani a sértődős barátokat, rokonokat?"
Nem, ha a párommal akarok lenni, akkor megmondom xy-nak, hogy most a párommal akarok lenni. Aki ezen megsértődik, arra úgysincs szükségem az életemben.
De tényleg nem értem, ezeknek mi közük az ismerkedés közbeni nyitottsághoz.
Nem tudtam puskázni, mert kiült az arcomra és lebuktam, mondtam a szüleimnek, hogy tanulok, miközben regényt olvastam stb.
Az ismerkedésnél "nyílt" voltam, vagyis semmi olyat nem hallgattam el, vagy hazudtam, ami fontos volt. Vagyis nem tüntettem fel jobb színben magam, mint amilyen vagyok valójában. Nem lett volna sok értelme, mert az ember nem tud egy életen keresztül szerepet játszani.
Nem tudom, hogy ilyesmire gondoltál-e.
Hát ez eléggé betegesnek tűnik, bocsi.
Ne haragudj de a viselkedésed számomra nem szimpatikus.
Én mindig rosszul hazudtam, ezért hamar leszoktam róla. Utoljára általános iskolában puskáztam, azt is kiszúrta a tanár. Azóta soha. Otthon sem hazudtam. Ha a barátaim hívnak valahová és nincs kedvem menni, őszintén megmondom, hogy nincs kedvem. Megszokták, hogy ilyen vagyok. Így is lehet élni. Én sosem hazudnék apróságokban mert azok vagy lebukáshoz vagy még nagyobb hazugságokhoz vezetnek. Aki ilyen könnyen és felesleges dolgokban is hazudik, mint te, az nagyobb huncutságokra is képes. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!