Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, hogy kezdek kibukni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy kezdek kibukni a faszikon az internet világában?

Figyelt kérdés

Ki van írva a társkeresőre, hogy csak komoly kapcsolat érdekel. Már vagy az ezredik olyan kérdés jön, hogy esetleg komoly kapcsolaton kívül érdekel - e barátság extrákkal? Most már kifakadtam és az utolsónak megírtam, hogy ez valami trend kérdés itt? Ha szexelni akarnék, sokkal jobb pasikkal is megtehetném és ez engem már másfél éve nem érdekel. Aztán odaírtam, hogy felejtsetek engem már el.

Tényleg ennyi idióta és analfabéta gyökér van az interneten? De komolyan kérdezem...

2021. máj. 31. 18:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%

szerintem halom szánalom az összes netes társkereső, teljesen felesleges időpocsékolás. Nem csak azmiatt, mert nem olvasnak profillapot, hanem mert az ilyen oldalakon fentlevő faszik 85%-a bűnronda, alkesz, kokeró, buta.

5% nyíltan csak anya mellett keres egy dugható lukat, 9% szimplán lúzer, 1% pedig még ha néz is ki valahogy, valami más komoly defekt van vele, amire a randik után kerül sor.

SZÁNALMAS

2021. jún. 1. 06:41
 12/12 anonim ***** válasza:

"Tényleg ennyi idióta és analfabéta gyökér van az interneten? "

Igen.

2021. jún. 5. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!