Nem paradoxon egy kicsit, hogy az internet világában nagyon sokan magányosak és egyedül érzik magukat?
Én például egy egész érdekes egyedüllét érzéssel küszködök már egy pár éve.
Az a fajta egyedüllét, hogy körül vagyok véve emberekkel, mégis rohadtul egyedül érzem magam. Nem is annyira baráti kapcsolat szempontjából, hanem inkább abból, hogy 22 éves férfiként még azt sem tudom, hogy a párkapcsolat mi fán terem.
Egész életemben akármilyen közegbe kerültem, mindenhol vagy ki lettem közösítve, vagy egyszerűen egy idő után én utáltam meg az egészet. Már óvodás korom óta állítólag sokkal érettebb voltam a többiekhez képest, épp ezért nem szerettek. Nem tudom mennyiben igaz, de azok, akik közelebbről/jobban ismernek, mind ezt mondták.
"Imádom" azt a dumát is, amikor azt mondják, hogy "De szerencsés a barátnőd" vagy "De szerencsés lesz majd a barátnőd". Valamilyen szinten jól esik, de néha csak fogom a fejem, hogy ha már nem először és nem is másodszor hallom ezt, akkor nem lehetek annyira balf*sz. Nem is tartom magam annak. De amilyen hülye vagyok, eddig mindig magamban kerestem a hibát, és minél jobban keresem, annál jobban nem találom. Tudom, hogy nem vagyok tökéletes... sőt, messze tőle. De azért tisztában vagyok az értékeimmel és tudom, hogy mit keresek.
Nagyon nem vagyok az a fajta ember, aki szexre keresne nőt, ill. az lenne az első szempont. Sokkal inkább az a fajta ember vagyok, aki egy normális kapcsolatra vágyik. Valakire, aki megért és olyannak szeret, amilyen vagyok. Nem akar megváltoztatni, irányítani. Természetesen nem egyoldalúan értve... Próbálkoztam társkereső appokkal is, amiről csak annyit mondanék, hogy nekem nem kell implantoszaurusz.
Cseppet hosszúra sikeredett és lehet még rossz téma alá is raktam, de sebaj. Volt már ezzel valaki így? Esetleg lenne kedve valakinek erről "elbeszélgetni"?
Az internet fejlődésével az elvárások is fejlődtek, így nagyobb megfelelés szükséges egy párkapcsolathoz vagy társasághoz csatlakozáshoz. Egy debreceni top liga lányra Szombathelyről is pályáznak, ha úgy néz ki, de aki lokálisan is csúnya fiúnak számított, az országszerte is csúnyának számít.
20/f/szűz
#2: Épp erről beszélgettem minap a barátommal - egyetlen igaz barátom van, és már kiskorunktól, 15 éve ismerjük egymást. Mindketten arra a véleményre jutottunk, hogy ezért van az, hogy az őseink (apák, nagyapák) mindig spekuláltak, mindig valamit akartak csinálni, javítgatni, építkezni, felujítani, kreatívkodni és a többi, máskülönben beleőrültek volna az egész életbe, annak ellenére, hogy volt nekik otthon egy nő.
Én sem vagyok az a fajta, aki a számítógépbe temetné magát állandó jelleggel. Örököltem egy kunyhót 15 áras telekkel. Rossz állapotú kunyhó - 15 évig nem járt ott senki bizonyos okokból. Elhatároztam, hogy én abból egy nagyon jó helyet fogok varázsolni. Ráéreztem az ízére az ilyesmiknek. Dizajnnal foglalkozom (ill. igyekszem foglalkozni), egyetemen vasúti forgalmat tanulok - logisztika lesz nekem is. :D
Engem csak így az zavar, hogy az évek hosszú során nem jött össze semmi ami a barátnőket illeti, mindig rosszul sült el minden próbálkozásom. Úgy érzem mintha egy részt az életemből elvesztettem volna. Ezt a tipikus "tomboló tini" éveket egyszerűen elvesztettem, nem volt és nem is lesz már, mivel tinédzser már sosem leszek és a tomboló korszakot sem hiszem hogy valaha át fogom élni. Nem mintha most így az hiányozna, csak ez is egy olyan dolog, mint például (lehet hülye hasonlat) amikor egy ember olyan helyen él, ahol nincs például soha hó, és nem tud sehogy olyan helyre eljutni, ahol esik hó, ill. nincs semmilyen módja arra, hogy lássa, mi is az a hó. Annak az illetőnek is egy komplett dolog kimarad az életéből, ami igazából elérhető, de ő sosem fogja megtapasztalni... Valami hasonló érzésem van nekem is ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!