Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, hogy kezdek kibukni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy kezdek kibukni a faszikon az internet világában?

Figyelt kérdés

Ki van írva a társkeresőre, hogy csak komoly kapcsolat érdekel. Már vagy az ezredik olyan kérdés jön, hogy esetleg komoly kapcsolaton kívül érdekel - e barátság extrákkal? Most már kifakadtam és az utolsónak megírtam, hogy ez valami trend kérdés itt? Ha szexelni akarnék, sokkal jobb pasikkal is megtehetném és ez engem már másfél éve nem érdekel. Aztán odaírtam, hogy felejtsetek engem már el.

Tényleg ennyi idióta és analfabéta gyökér van az interneten? De komolyan kérdezem...

2021. máj. 31. 18:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Élőben sem jobb a helyzet, de az ilyen oldalak meg kifejezetten olyanok, mint a lóvásár... Ne csodálkozz, a sok bizsu között ki kell fogni az aranyat!

Egyébként, anyukám szegény mindig mondta, először legyek kedves mindenkivel. Nem tudhatom, amíg meg nem ismerem a másikat, megérdemli-e a durvább bánásmódot. Nyilván ezzel nem azt mondom, hogy légy jó a gyökerekhez. Csak azt, hogy légy nyitott és eljön a te időd is.

2021. máj. 31. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
10%
Nem, csak nem nézel ki elég jól, ezért csak dugványozásra vagy nekik jó. Válasz rondábbat, akinek többet érsz vagy nézz ki jobban, ha ez derogál neked hogy az emlegetett faszikat is érdekeld.
2021. máj. 31. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
15%
Nézőpont kérdése, hogy mi a komoly kapcsolat. A barátság extrákkal kapcsolatot is lehet komolyan művelni. Fogalmazd meg konkrétabban, hogy mit szeretnél. Összeköltözés, házasság, stb.
2021. máj. 31. 19:03
 4/12 anonim ***** válasza:
22%
Már másfél éve nem érdekel :DD látják benned, hogy te olyan lány vagy, csak most megpróbálsz nem olyannak tűnni.
2021. máj. 31. 19:10
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Ugyan már. Nehogy már a kérdezőben legyen a hiba, mikor egyértelmű, hogy a többsèg el se olvassa a profilt, vagy elolvassa, de úgy gondolja, majd ő lesz a kivétel.

Nem tudom, melyik rosszabb...

Átérzem a szitut.

Èn a végén már annyira untam, hogy mikor ezt feldobták, vagy odavakkantottam annyit, hogy kössz nem, aztán offoltam, vagy csak szó nélkül offoltam.

Tanácsolom neked is. Energiatakarékos megoldás. Aki nem felel meg a paramétereknek, (lazát keres) és el se olvassa, az ne lepődjön meg, hogy szó nèlkül lelèpsz.

2021. máj. 31. 19:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Én a vőlegényemmel történt szakítás óta nem voltam senkivel. És nem azért, mert nem vagyok jó csaj. Azért nem, mert érzelmileg mozgok. Tehát ilyen értelemben aszexuás vagyok.
2021. máj. 31. 19:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Aszexuális
2021. máj. 31. 19:23
 8/12 anonim ***** válasza:
13%
Előttem már mondták, nézz ki jobban, hogy az azon szinten levőknek is kellj, akiket te szeretnél.
2021. máj. 31. 19:25
 9/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
74%
Férfiként azt mondom: Ilyen tapasztalatok mellett nem csodálom, hogy kiakadtál. És jól tetted, hogy elküldted a véres messzeségbe halált kaszálni. Az érintetteknek meg jó szívvel ajánlom a rosszlányok.hu-t - ott aztán lehet megfelelő partnert találni "dugarozáshoz".
2021. máj. 31. 20:35
 10/12 anonim ***** válasza:
15%
Nem gáz, bukjál csak...
2021. jún. 1. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!