Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A társkeresés során mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresés során mennyire motivál téged az, hogy azért akarsz társat, hogy elmondhasd magadról, hogy van valakid?

Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 15:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%
Van olyan akit ez motivál? A szegény!!!
2021. jún. 8. 23:09
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez soha eszembe se jutott.
2021. szept. 15. 11:44
 13/22 anonim ***** válasza:

Kicsit.

Szoval ha vegre találok egy normalis sracot 2 evente, akivel lehet is járni meg komolyat, akkor elkezdek félni h elveszitem, aztan megint lehetek egyedulállo.

2021. szept. 15. 11:57
 14/22 anonim ***** válasza:
38%

En nem akarok egyedulállo lenni. Kapasbol szánalomnak neznek sokan csupan a miatt is h tarskerin vagyok es no. Akkor már biztos vmi baj lehet csak velem szerintük es jonnek.

Olyan elanyatlanodottnak erzem neha magam egyedul akibvel barmelyik ffi kikezd, beszolhat, pofatlanul flortolnek, mert nincs mogottem a FÉRFI aki leszabalyozná egyből őket.

2021. szept. 15. 12:00
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Párom ugy lerázza rolam a vadbarmokat, hogy érzem, hogy "megvéd". Olyan tisztelet jár vele de sima hetkoznapokon is pl ha csak bankba is megyek egy ugyintezo ha ott van a párom egy kis kedves csicska lesz, de egyedul nőként bemenni teljesen más.

De bárhol elore köszönnek nekunk.stb

Viszont ha nincs párom mindenki vmi szánalomnak hisz es szexkapcsra invitálnak. Ez az udvarlás.

Nem akarok egyedulallo nő lenni.

2021. szept. 15. 12:03
 16/22 anonim ***** válasza:
55%
Sosem motivált, mert a potenciális partnereken kívűl a lőtéri kutyát nem érdekeli, hogy mi a kapcsolati státuszom.
2021. szept. 15. 13:48
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Boldogságom motivál, hiába vagyok valakivel együtt, ha rosszul érzem magam. Egyáltalán nem motivál, hogy csak legyen valakim, mivel az nyűg.
2021. szept. 16. 06:12
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért kerestem párt, hogy legyen valakim. Nem villogni akartam vele, és nem is tudtam, milyen ha van. Aztán beleszerettem valakibe, és azóta elképzelni sem tudom, hogy ne legyen!
2021. szept. 16. 23:14
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy elmondhassam az semennyire, bár ha van, arra büszke vagyok. Meg az se kell, hogy bárki, csak legyen. De hogy legyen társam, aki hozzám illik és én is hozzá, arra persze, hogy vágyom, azért keresem :) A rossz kapcsolatnál jobb az egyedüllét (akkor sem vagyok magányos és vannak céljaim, meg általánban inkább élvezem az életem), viszont annál jobb egy boldog (nem nonstop, olyan nincs, de elégedett) társas lét.
2021. nov. 7. 11:32
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Aki így gondolkozik az nem érett a kapcsolatra vagy kapcsoaltfüggő. Akit ez motivál, az valójában csak dísztárgyat akar nem kapcsolatot vagy egy kapaszkodót.

Ha keresnék társat semennyire se ez motiválna. Aki így gondolkozik az kapcsolatfüggő.

Mindegy neki csak legyen valaki az szerintem nagyon necc.

Engem ezek egyáltalán nem motiválnának és az sem, ha lenne két érdeklődő és egyik sem oké, én nem gondolkoznék úgy, hogy ettől még a másik is jobb. Butaság és nem mellesleg meg kitolás a másikkal, elképzelted, hogy undorodsz valakitől de azért bevállalnád, és mikor közelít mindig látná az undort az arcodon és folyamatosan menne a kifogás. Én is elvárnám a másiktól, hogy úgy ne válasszon, hogy taszítom. De én azt egyből észre is venném, vannak mikrojelzések, a légkörben is ott van az a kínos érzés, magyarán az ilyeneket nem tudja kikerülni, az látható a másikon ha taszítja a másik.

Buta az aki így választ társat, hogy mindegy csak legyen valaki.

Ez engem nem motiválna egyáltalán, ha keresnék társat. Nyilván azt választja az ember akihez vonzódik, akibe szerelmes, és az a másik is így érez. Ha nem akkor az csak egyoldalú, és az semmi, arról nincs is mit beszélni.

2022. jan. 14. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!