Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyan emberrel,aki olyat ír ki a társkeresőre,hogy "agyhalottak" hanyagoljanak?
Már több olyan profilba is belefutottam ahol valami arrogáns leírás volt.
Például: Agyhalottak,lúzerek,IQ fighterek hanyagoljanak
Vajon aki ilyeneket ír le az adatlapjára az a való életben is sokszor konfliktusba kerül az emberekkel vagy sokszor veszekszik majd a párjával is?
Én erre tudok gondolni.
Ti ismerkednétek ilyen emberrel?
Eleve ellentmondásos a dolog, mert aki agyhalott, az nem tudja magáról, hogy az, tehát nem fogja magára venni a dolgot és ugyanúgy bátran írni fog.
Innentől fogva nem csak bunkó dolog ilyet kiírni, hanem totálisan értelmetlen is.
40/N
Arrogáns rifke lehet. Nekem azért nem kéne ilyen, mert szerinte mindenki agyhalott, jaaa, csak ő maga nem az.
Ha meg azért írja ki mert elege van, akkor meg kiégett, elhasznált ember.
Szóval mindegy is mert sehogyse kéne. Nem leszek az ingyen pszichológusa.
Nem, az ilyen beképzelt embereket kerülöm.
F
én tegnap kiírtam a profilomba, hogy pocsék helyesírással rendelkező egyének ne jelöljenek. Első jelölés egy olyan faszitól jött, aki úgy írta le az éveinek a számát, hogy 50-ven. :D:D:D
komolyan annyira gyökerek vannak ezeken a társkeresőkön, hogy az ember nem szívesen pocsékolja már az idejét. Lehet arroganciának is venni, akkor meg lehet x-elni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!