Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednél olyan emberrel,aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél olyan emberrel,aki olyat ír ki a társkeresőre,hogy "agyhalottak" hanyagoljanak?

Figyelt kérdés

Már több olyan profilba is belefutottam ahol valami arrogáns leírás volt.

Például: Agyhalottak,lúzerek,IQ fighterek hanyagoljanak

Vajon aki ilyeneket ír le az adatlapjára az a való életben is sokszor konfliktusba kerül az emberekkel vagy sokszor veszekszik majd a párjával is?

Én erre tudok gondolni.

Ti ismerkednétek ilyen emberrel?

2021. máj. 10. 09:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
#3 vagyok, engem nem érdekel, aki ennyin behisztizik azzal hogyan lehetne bármi? Hópihékkel nem foglalkozom :)
2021. máj. 10. 12:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem. Olyannal se, akinek az van, hogy "miért mindig csak a kövérek és rondák húznak jobbra?".

Itt a hozzállással és az értékrenddel is gond van. Az más, ha mondjuk leírja, hogy "az okos az új szexi" vagy képes normálisan megfogalmazni. Ugyanez az agyhalottal. Lehetne azt írni, hogy logikus gondolkodás előny avgy bármi más.

2021. máj. 10. 13:36
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Kizárt! És nőként mondom itt a fiúknak, hogy széles ívben kerüljétek az ilyen csajokat.

Nekem van egy (nő)rokonom, aki mindenkit agyhalottnak nevez... Természetesen egyedülálló (elvált), egy katasztrófa, teljesen kiállhatatlan. Az ilyen emberekkel nem lehet együtt élni.

2021. máj. 10. 17:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem, mert ezzel lenézi a többi embert.
2021. máj. 10. 18:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Mivel én sem szívlelem az agyhalottakat, miért ne? Ismerkedünk?
2021. máj. 15. 20:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Simán, mivel nem veszem magamra, ugyanakkor megbtudom érteni, mert magam is utálom azokat, akikre azt mondják, hogy agyhalott.
2022. ápr. 9. 08:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Mindig a hülyék voltak, vannak, lesznek többen.

Érthető a sok bunkó után, hogy nem akar ilyenekbe belefutni, és az is igaz hogy ezzel nem védi ki.

2022. ápr. 9. 19:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!