Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyan emberrel,aki olyat ír ki a társkeresőre,hogy "agyhalottak" hanyagoljanak?
Már több olyan profilba is belefutottam ahol valami arrogáns leírás volt.
Például: Agyhalottak,lúzerek,IQ fighterek hanyagoljanak
Vajon aki ilyeneket ír le az adatlapjára az a való életben is sokszor konfliktusba kerül az emberekkel vagy sokszor veszekszik majd a párjával is?
Én erre tudok gondolni.
Ti ismerkednétek ilyen emberrel?
Biztosan nem. Olyannal se, akinek az van, hogy "miért mindig csak a kövérek és rondák húznak jobbra?".
Itt a hozzállással és az értékrenddel is gond van. Az más, ha mondjuk leírja, hogy "az okos az új szexi" vagy képes normálisan megfogalmazni. Ugyanez az agyhalottal. Lehetne azt írni, hogy logikus gondolkodás előny avgy bármi más.
Kizárt! És nőként mondom itt a fiúknak, hogy széles ívben kerüljétek az ilyen csajokat.
Nekem van egy (nő)rokonom, aki mindenkit agyhalottnak nevez... Természetesen egyedülálló (elvált), egy katasztrófa, teljesen kiállhatatlan. Az ilyen emberekkel nem lehet együtt élni.
Mindig a hülyék voltak, vannak, lesznek többen.
Érthető a sok bunkó után, hogy nem akar ilyenekbe belefutni, és az is igaz hogy ezzel nem védi ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!