Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a csávó lelki sérült?
Rám írt, hogy ismerkedjünk, de nem igazán figyel rám vagy épp valami miatt mindig veszekszik velem, hogy én ilyen vagyok olyan vagyok és miért sietek, hogy ne cseten beszélgessünk, hanem telefonon, kamerán. Amikor megjegyeztem neki, hogy nem igazán látom, hogy nyitott lenne, azt mondta, hogy ez így van, mert szrik bele az egészbe az elejétől kezdve. Mert neki már nincs ott célja. Amikor felregisztrált, ugyanúgy akarta a dolgokat, mint én, de idővel majd rájövök én is, hogy neki miért van ilyen kedve ezzel az egésszel kapcsolatban. És, hogy ebbe a helybe Ő már nem lát bele semmit.🤷
Most nem értem amúgy, miért én tehetek arról, hogy Ő szr emberekkel ismerkedett előttem. Én csak szerettem volna megismerni és örültem Neki. 🤷 Komolyan nem értem az ilyen embereket, hogy mások kedvét miért veszik el... Eléggé megviselt a vele való beszélgetés, hogy miért én vagyok a céltáblája, mikor semmi rosszat nem tettem.. De az ilyen minek ír egyáltalán?
Aztán ma miután megint veszekedett velem egy sört, azt írta hogy beszélgethetünk tovább, de ez a max, amit nyújtani tud vagy barátság extrákkal. Mondtam, bocsi ne haragudj, komoly kapcsolatot keresek. Aztán többet nem írtam. De rohadtul elment az én kedvem is most az egész ismerkedéstől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!