Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van értelme tarskereses...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme tarskereses céljából instagram oldalt létrehozni?

Figyelt kérdés
Tinderre és hasonlókra nem akarok felmenni, egy instagramon meg mondjuk csinalhatnek divat fotókat.nem szeretném reklámozni magam hogy pasit keresek, de így még láthatatlan vagyok,azért gondoltam instara. 40es nő vagyok. Írnának rám jó pasik?

#7zg
2021. máj. 23. 20:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és nulla önbizalmam van.
2021. máj. 23. 20:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Amúgy meg miféle férfiak azok akik instas nőket követnek egész nap. Kicsit attól is félek hogy nem túl minőségnek.
2021. máj. 23. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Inkább ne, mert darabokra szednek. Pláne, ha még az önbizalmad is nulla. Lényegében az oroszlánok közé dobnád magad ezzel a húzással.
2021. máj. 23. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
#2-ben meg is válaszoltad. Szerintem akkor inkább társkereső. De előbb picit próbálj dolgozni az önbizalmadon. Csinosítsd ki magad, érezd jól magad a bőrödben.
2021. máj. 23. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Te kérdező nő!

Sem Instagram! Sem Facebook! Sem Tinder!

Csakis személyesen ismerkedni!

Miben kell és lehet segíteni?

Barátkozni és ismerkedni kell!

2021. nov. 7. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!