Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek mi a véleménye a nyílt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

George34 kérdése:

Kinek mi a véleménye a nyílt utcán, buszmegálló,parkban, stb. megszólínani egy lányt/Nőt ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 19:52
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Idősebb vagyok,nő. Fiatal koromban szokás volt,Persze sosem direktben. Tehát nem így, hogy tetszel! Pl. Mentem a buszra városon, tömegben. Mellém lépett a srác, köszön, mondja lát már egy ideje, egy munkahelyre járunk. Ilyenkor rajtam múlt, hogy barátságosan szóltam vagy nem. 2. Munkahely büfé, sorbanallas. Másik teruleten dolgozó fiu / O bátran ismerkedett mindenkivel/ szia xy vagyok, új vagy.....3. Ha bemenetunk lányok vendéglőben, biztos odajottek hozzánk fiúk ismerkedni. 4. Meg a cigivel kapcsolatos ismerkedés. A klasszikus, tudnál tüzet adni? Volt, hogy utolag mondta a srác, tudta ,hogy nem dohányzom csak még akart szólítani. De az egy egészen más világ volt. 51 éves vagyok.
2021. jún. 11. 22:50
 32/33 A kérdező kommentje:

Szerintem ezek még mindig nagyon érvényesek, mivel az ember ember marad.

A játékosok változnak, de a játék nem. ;)

2021. jún. 11. 23:05
 33/33 A kérdező kommentje:

30-as, téged egész egyszerűen nem értelek, azt a negatív, kedvtelen, savanyú felfogású, élethez nem való szociális zsák utcás gondolkodású létedet!

Először is, honnan veszed hogy a lány nem fogadná jól a közeledésedet?

Az ilyen negatív gondolkodású ember saját magát nem fogadja el, és ezért ítéli azt mások helyet is meg.

Ezzel is igazolást keresnek az őnös gyávaságukra.

Azt hogy mindennek meg van az ideje és helye az igaz, de miért veszed azt hogy egy köztéri megállonál nem jó? Vagy pédául egy parkban? Vagy bárhol ahol tudnak személyesen beszélni az emberek?...nem nekik nem jó, hanem NEKED nem jó, mert szerinted csak a képernyőn keresztűl lehet ismerkedni, beszélgetni, de ezzel limitálod a szociális körödet és kevésbé lesz sikered is.

Nem az a célom ezzel hogy megmondjam hogy mit csinálj, hanem hogy vedd észre magad hogy amit írtál az egy nagy rakás gu@nó és csak a fejedben létezik.

2021. jún. 11. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!