Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha valakivel ismerkedek neten és minél előbb terelem a beszélgetést szóbeli és élőképes kommunikációra, mert úgy gondolom, hogy az többet ad mindkét félnek? Férfiak?
Aki erre nem hajlandó mondjuk 2-3 hosszabb beszélgetés után azt hagyni kell, mert úgyse gondolja komolyan az ismerkedést?
Van most egy pasi, azt mondja, hogy nem szereti a siettetést és így nincs annyira kedve jelenleg beszélgetni, mert nem vagyok türelmes.
Én normális társat keresek, személyesen szeretnék találkozni, intimebb körülményelet teremteni. Ez probléma ?
Nem, abszolút jogos elvárás, férfiként én is igy vagyok vele.
Ha közel lakik, akkor szinte azonnal össze lehet hozni egy találkozót.
Nem vagyok a "nagy" randizás hive, meg iszunk egy kávét, vagy nyalunk egy fagyit. Ha komolyan gondolja a két fél, akkor ugysem az a lényeg, hogy az első randin "elámítsa" a másikat.
Nem probléma.
Amelyik férfi nem akar sietni, annak nem teszel igazán.
Abszolút egyetértek veled ebben.
2-3 hosszabb beszélgetés után várható, hogy tervezgessük a találkozást, nem érdemes sokáig húzni, hiszen talinál kiderülhet, hogy nem egymást keresitek s addig is csak az idődet húzta az online ismerkedéssel.
Mondjuk minimum 1-1 tartalmas beszélgetést elvárok, mert azt nem szeretem, ha társkeresőn valaki random beleugrana a találkozásba, számomra ez kínos, mert nehezen ismerkedem, nem mindig találom a közös témát tökidegenekkel, de ha elözőleg chat-en elindult valami, akkor randin is már felszabadultabb vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!