Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha valakivel ismerkedek neten és minél előbb terelem a beszélgetést szóbeli és élőképes kommunikációra, mert úgy gondolom, hogy az többet ad mindkét félnek? Férfiak?
Figyelt kérdés
Aki erre nem hajlandó mondjuk 2-3 hosszabb beszélgetés után azt hagyni kell, mert úgyse gondolja komolyan az ismerkedést?
Van most egy pasi, azt mondja, hogy nem szereti a siettetést és így nincs annyira kedve jelenleg beszélgetni, mert nem vagyok türelmes.
Én normális társat keresek, személyesen szeretnék találkozni, intimebb körülményelet teremteni. Ez probléma ?
2021. máj. 30. 11:12
11/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy a felek mennyire intro-, vagy extrovertáltak, milyen a vérmérsékletük. Én itt egyszer 3-, másszor 2 hónap után cseréltem, mindkét fél elfogadta a várakozási időt, pedig az egyikkel már az elején szóba jött az esetleges tali lehetősége./F/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!