Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek mi a véleménye a nyílt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

George34 kérdése:

Kinek mi a véleménye a nyílt utcán, buszmegálló,parkban, stb. megszólínani egy lányt/Nőt ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 19:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
ha nőn látod hogy félellemmel tekint rád akkor meg se probáld.. ezekre a csajokra csak bambi szemű ártatlanságot sugaló kis gyerekek nyomulhatnak idegenben..
2021. máj. 30. 22:35
 22/33 anonim ***** válasza:
41%

"Köszönöm a válaszokat, azért nincs "Szánalmas" válasz lehetőség, mert alapból nem hiszem hogy egy férfi aki meri vállalni magát arcát és jellemét hogy nyíltan megismerjen egy számára szimpatikus leányzót."

Ártatlan lány vár a buszra, menne a munkahelyére és elé áll egy a saját arcát és jellemét is vállalni merő "férfi" aki elkezd nyomulni egy idegen nőre akiről azt sem tudja, hogy egyedülálló-e.

Áhh, tényleg nem szánalmas.

2021. máj. 30. 22:38
 23/33 anonim ***** válasza:
42%

Ha valaki tetszik, simán megcsinálom. Nem tudom mit szoktak ezen sírni a nők meg a férfiak. Oda megyek, pár kedves szót szólok, metakommunikációból látom a visszajelzést. Direkt én beszélek, hogy lássa milyen vagyok, hogy meg tudja mondani magának, akar e valamit. Több csajt is szólítottam már le így, sose mérgelődtek, hanem jól esett nekik valszeg, hogy odamentem. Ami rossz volt, hogy az én részemről derült ki, hogy nekem nem jön be a csaj személyisége.

Szóval, csak nem retardált módon kell a közepébe vágni, hogy TECCEL ODA ADOD A TELEFONSZÁMODAT, meg adni kell teret a másiknak, normális ember módjára. Meg persze, nem valami divatp1tsához mész oda, aki a barátnőivel van, és fingja sincs arról, hogy kell az ilyen szituációkat kezelni.

2021. máj. 31. 02:59
 24/33 A kérdező kommentje:

Lehet gunyolodni meg beképzelni előre a kudarcot, de ha nem teszel semmit, akkor tényleg semmi sem lesz belőle.

Először is ezt nem mindig mondják a nők, de szeretik az udvarias személyes leszólítást, akár nemet mondanak akár igent.

A kudarc félelemről meg annyit hogy egy kifejezéssel fogalmazva "Sz@rd le!" senkit sem érdekel hogy a lány nemet mondot neked, nem kell és nem is szabad piedesztára emelni az elutasítást.

Mert hogy tegyük fel, egy nap 20 lánnyal beszéltél és abból csak 5 lány adta meg a telefonszámmát, akkor miért zavarjam magam azok a 15 elutasító lány válaszán, ha van 5 igen?

Így már annyira keserű a szőlő mi? ;)

2021. máj. 31. 17:29
 25/33 anonim ***** válasza:
85%
A kudarc és a szánalom nem ugyanaz, én az utóbbiról beszéltem. A szőlő pedig nem keserű, savanyúnak szokás mondani.
2021. máj. 31. 17:47
 26/33 A kérdező kommentje:

Azt hogy a kudarcból ki indulva szánalmas szégyen érzetet érzel, az arra utal kedves barátom hogy piedesztára emeled a nőt akit megprobáltál "fel csípni".

S igen köszönöm a helyes fogalmazást a szőlőnél.

2021. máj. 31. 17:57
 27/33 anonim ***** válasza:
44%
... a kudarctól és a végkimeneteltől függetlenül szánalmas. Soha nem írtam hogy a kudarc miatt lenne az...
2021. máj. 31. 18:25
 28/33 anonim ***** válasza:
48%
:D :D Kedves Kérdező, ne oszd az észt ha egyszerű mondatokat sem vagy képes megérteni.
2021. máj. 31. 18:28
 29/33 A kérdező kommentje:
Kiváncsivá tettél 27-es, akkor miért érzed szánalmasnak a nyílt ismerkedést?
2021. máj. 31. 18:47
 30/33 anonim ***** válasza:
30%

22-es válaszban le van írva.

A kiszemelt nő nem azért van a buszmegállóban mert rád vár. A társkeresésnek is meg van a maga helye és ideje. Annak ha mindenhol próbálkozol csak egy üzenete van: 2 millió bukás után neked már minden mindegy

2021. máj. 31. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!