Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye a nyílt utcán, buszmegálló,parkban, stb. megszólínani egy lányt/Nőt ismerkedés céljából?
"Köszönöm a válaszokat, azért nincs "Szánalmas" válasz lehetőség, mert alapból nem hiszem hogy egy férfi aki meri vállalni magát arcát és jellemét hogy nyíltan megismerjen egy számára szimpatikus leányzót."
Ártatlan lány vár a buszra, menne a munkahelyére és elé áll egy a saját arcát és jellemét is vállalni merő "férfi" aki elkezd nyomulni egy idegen nőre akiről azt sem tudja, hogy egyedülálló-e.
Áhh, tényleg nem szánalmas.
Ha valaki tetszik, simán megcsinálom. Nem tudom mit szoktak ezen sírni a nők meg a férfiak. Oda megyek, pár kedves szót szólok, metakommunikációból látom a visszajelzést. Direkt én beszélek, hogy lássa milyen vagyok, hogy meg tudja mondani magának, akar e valamit. Több csajt is szólítottam már le így, sose mérgelődtek, hanem jól esett nekik valszeg, hogy odamentem. Ami rossz volt, hogy az én részemről derült ki, hogy nekem nem jön be a csaj személyisége.
Szóval, csak nem retardált módon kell a közepébe vágni, hogy TECCEL ODA ADOD A TELEFONSZÁMODAT, meg adni kell teret a másiknak, normális ember módjára. Meg persze, nem valami divatp1tsához mész oda, aki a barátnőivel van, és fingja sincs arról, hogy kell az ilyen szituációkat kezelni.
Lehet gunyolodni meg beképzelni előre a kudarcot, de ha nem teszel semmit, akkor tényleg semmi sem lesz belőle.
Először is ezt nem mindig mondják a nők, de szeretik az udvarias személyes leszólítást, akár nemet mondanak akár igent.
A kudarc félelemről meg annyit hogy egy kifejezéssel fogalmazva "Sz@rd le!" senkit sem érdekel hogy a lány nemet mondot neked, nem kell és nem is szabad piedesztára emelni az elutasítást.
Mert hogy tegyük fel, egy nap 20 lánnyal beszéltél és abból csak 5 lány adta meg a telefonszámmát, akkor miért zavarjam magam azok a 15 elutasító lány válaszán, ha van 5 igen?
Így már annyira keserű a szőlő mi? ;)
Azt hogy a kudarcból ki indulva szánalmas szégyen érzetet érzel, az arra utal kedves barátom hogy piedesztára emeled a nőt akit megprobáltál "fel csípni".
S igen köszönöm a helyes fogalmazást a szőlőnél.
22-es válaszban le van írva.
A kiszemelt nő nem azért van a buszmegállóban mert rád vár. A társkeresésnek is meg van a maga helye és ideje. Annak ha mindenhol próbálkozol csak egy üzenete van: 2 millió bukás után neked már minden mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!