Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűnt "D-kosár?"
Figyelt kérdés
Feladta volna?2021. máj. 26. 20:19
11/17 anonim 

válasza:

De legalabb Balazsra mindig szamithatunk
12/17 anonim 

válasza:

10, azt nem tudom hany kg , nem emlekszem. De kerdest írt ki hogy valentin napkor tuti szexelnek e a parok,( arra volt kivancsi h a pasi a masik csajjal) , meg turkalt a szemetjukben ovszer utan kutatva, mem allandoan azzal jott hogy biztos a pasi kb kenyszerbol van a masik csajjal..ilyenek. meg szerintem o tett fel nehany kerdest arrol h a kismellu noket tuti nem szeretik a pasik csak a nagyot.
13/17 anonim 

válasza:

Ezt a kérdést már én is feltettem egyszer.(Pár perc múlva le is vették 😕) De addig legalább megtalálta nekem valaki🙂Már túl rég eltűnt. Remélem, nem nyirta ki a csajt, vagy a pasit. Vagy magát. Meg kéne próbálni ráírni priviben, akkor kiírja, ha tiltották,vagy lelépett 🤔
14/17 A kérdező kommentje:
Aggódom érte, nagyon megkedveltem.
2021. máj. 27. 08:30
15/17 anonim 

válasza:

11, igen de valahogy már laposak a kérdései. Semmi új fröcsögés, csak a szokásos..
16/17 anonim 

válasza:

Szerintem én május 5.-én olvastam egy kérdést tőle utoljára.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Azóta nem nagyon láttam.
17/17 anonim 

válasza:

Pedig én írtam neki, hogy elviszem fagyizni... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!