Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hozzam a legjobb formámat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam a legjobb formámat jövő hétvégére?

Figyelt kérdés

Ez egy kínos kérdés lesz! Gondolkodtam, hogy ide vagy fogyókúra témába írjam ki a kérdést, de inkább ide.

Nem csodadiétát, vagy koplalásos módszert akarok, hanem bármit, ami hozzásegíthet, hogy pár kilóval kevesebb legyek, vagy kevesebbnek tűnjek jövő hétvégére. Smink, ruha kivételével, azt tudom, hogy mit kell felvennem, de ha ágyjelenetre kerül a sor, az már mindegy ott.

Találkozni akarok valakivel, és úgy terveztem be, hogy simán szexelnék is, ha ő benne volna. Elég egyértelmű jeleket adott, hogy ő is szeretne. Az a gond, hogy én korábbi képeket mutattam, ahol 5-6 kilóval kevesebb voltam. Tudom, hogy gáz, hogy nem friss képet küldtem, meg csalok, stb, de fejmosást nem kérek. 27 éves, 175 magas nő vagyok, és 77 kiló. A hasam nagyon zavar. Ruhában el tudom takarni, az igaz, de másképp... Kínos volna nekem, ha azt mondaná, hogy emiatt nem akarja, vagy nem tetszek neki, nagyon égne a pofám.

Persze rajta vagyok már most a sportoláson, és keveset is kajálok, de azért minél több hasznos tipp kéne. Alig kicsivel több, mint egy hetem van a találkáig. Bármilyen hasznos ötletet szívesen fogadok.

Kivéve, hogy ne menjek bele szexbe, mert ahhoz jogom van dönteni, felnőtt vagyok, már hiányzik az együttlét valakivel.

2021. máj. 26. 15:44
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Na mindegy, reggelire most sokat ettem, mert éhes voltam. Ez a gyors fogyás úgy sem jönne össze már. De azért edzek, amennyit tudok. Ebből vagy az lesz, hogy így is tetszem neki, vagy amit a 11 írt, de én azt is el tudom képzelni, hogy helyben faképnél hagy. Szuper lesz ezen még egy hetet idegeskedni. :( Köszi a válaszokat, és a bátorítást.
2021. máj. 27. 09:44
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ha most dugunk kép nélkül, megnyugszol? :D
2021. máj. 27. 14:40
 23/30 anonim ***** válasza:
#21 de miért kell ezen annyit idegeskedni? ha nem jössz be neki, hát majd találsz mást.
2021. máj. 27. 14:42
 24/30 anonim ***** válasza:
még az is lehet, hogy ő nem fog bejönni neked.
2021. máj. 27. 14:42
 25/30 A kérdező kommentje:

22 Kihagynám köszi. :D

24 Nekem nagyon bejön. Ő sem vékony alkat, de engem a magasság és az arcvonások jobban meg fog egy pasin.

Igazából beszéltünk ma is, felhoztuk a szex témát is. Szerinte jó, ha egy nőn van mit fogni, neki nem gond a néhány plusz kiló. Aztán kíváncsi leszek tényleg, hogy mennyire nem gond élőben. Mostmár hamarabb is akar találkozni. :D Én eléggé szégyellem így a testem, parázni fogok rajta egész addig, az biztos. Na de addig szüneteltetem ezt a témát, majd megírom utána, hogy mi volt.

2021. máj. 27. 14:51
 26/30 anonim ***** válasza:
Ez egy teoretikus kérdés volt... :D
2021. máj. 27. 14:58
 27/30 anonim ***** válasza:

"Nekem nagyon bejön."

Nem tudhatod. Mi van, ha ő is lódított, és valójában kikereste az elmúlt tíz év hatmillió fotója közül azt a nyolcat, ami véletlen előnyösnek mutatja + még feljavította photoshoppal, és te ezeket láttad?

"Igazából beszéltünk ma is, felhoztuk a szex témát is. Szerinte jó, ha egy nőn van mit fogni, neki nem gond a néhány plusz kiló."

Látod, most is megerősítette, hogy bejön neki a fognivaló, szóval végképp nem értem, hogy min izgulsz. A szégyellősség amúgy is sokkal nagyobb vágylohasztó, mint egy kis szépséghiba.

2021. máj. 27. 15:00
 28/30 A kérdező kommentje:

Ma volt a tali, épp hogy hazaértem. Rendben ment minden. :)

Lehet lesz folytatása is. Mindketten jól éreztük magunkat. Feszült voltam az elején, de nem zavarta a testem, sőt élvezte. Köszönöm a válaszokat. :)

2021. máj. 31. 15:09
 29/30 anonim ***** válasza:
A pasik jellemzően élvezik a női testet, ha játszhatnak vele... :)))
2021. máj. 31. 15:11
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Naa király, mondtuk hogy nem kell izgulnod😁
2021. máj. 31. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!