Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hozzam a legjobb formámat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam a legjobb formámat jövő hétvégére?

Figyelt kérdés

Ez egy kínos kérdés lesz! Gondolkodtam, hogy ide vagy fogyókúra témába írjam ki a kérdést, de inkább ide.

Nem csodadiétát, vagy koplalásos módszert akarok, hanem bármit, ami hozzásegíthet, hogy pár kilóval kevesebb legyek, vagy kevesebbnek tűnjek jövő hétvégére. Smink, ruha kivételével, azt tudom, hogy mit kell felvennem, de ha ágyjelenetre kerül a sor, az már mindegy ott.

Találkozni akarok valakivel, és úgy terveztem be, hogy simán szexelnék is, ha ő benne volna. Elég egyértelmű jeleket adott, hogy ő is szeretne. Az a gond, hogy én korábbi képeket mutattam, ahol 5-6 kilóval kevesebb voltam. Tudom, hogy gáz, hogy nem friss képet küldtem, meg csalok, stb, de fejmosást nem kérek. 27 éves, 175 magas nő vagyok, és 77 kiló. A hasam nagyon zavar. Ruhában el tudom takarni, az igaz, de másképp... Kínos volna nekem, ha azt mondaná, hogy emiatt nem akarja, vagy nem tetszek neki, nagyon égne a pofám.

Persze rajta vagyok már most a sportoláson, és keveset is kajálok, de azért minél több hasznos tipp kéne. Alig kicsivel több, mint egy hetem van a találkáig. Bármilyen hasznos ötletet szívesen fogadok.

Kivéve, hogy ne menjek bele szexbe, mert ahhoz jogom van dönteni, felnőtt vagyok, már hiányzik az együttlét valakivel.

2021. máj. 26. 15:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan alkalom, hogy olyan szoros volt a labam, mint egy pasinak, es nem erdekelte, eszre se vette 🤣 ilyen magassagnal hidd el, nem latszik az a nehany kilo, ne legyel ilyen szigoru magaddal❤️
2021. máj. 26. 15:46
 2/30 A kérdező kommentje:
Nálam látszik, főleg az arcomon nagyon már ránézésre. Legalább is, hogy teljesen máshogy nézek ki, mint a képeimen. De sminkkel valahogy próbálom korrigálni azt. Ha emiatt elhajt, vagy lelép, hát az biztos, hogy egy életre elmenne a kedvem az ismerkedéstől meg a pasiktól.
2021. máj. 26. 15:49
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

hagyni kéne az egész kamuzgatást. lehet, hogy már attól el fog menni a kedve, hogy nagyon másként fogsz kinézni a valóságban, mint ami a fotókon volt. szexelni meg végképp nem lehet úgy, hogy rejtegeted magad és feszengsz ezerrel.

bízz benne, hogy tetszel neki, ha pedig mégsem, hát majd összejön valaki mással, ennyi.

2021. máj. 26. 15:50
 4/30 anonim ***** válasza:
87%

"Ha emiatt elhajt, vagy lelép, hát az biztos, hogy egy életre elmenne a kedvem az ismerkedéstől meg a pasiktól."

elég érdekesen állsz az ismerkedéshez. te mit szólnál, ha egy egészen más pasi állna előtted, mint amit a fotók alapján képzeltél?

2021. máj. 26. 15:53
 5/30 anonim ***** válasza:
65%
nem szeretek ilyen tanácsokat adni de ha este haza jövök és nem lesz még semmi használható akkor leírom.
2021. máj. 26. 15:55
 6/30 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hogy egészen más. De ha a pasi lenne több pár kilóval, az engem nem zavarna. Engem a pocak sem zavar, sem a macis alak. Az viszont más tál tészta, hogy őt zavarja-e, erről fogalmam sincs. A tavalyi fotóimon sem vagyok vékony, szóval látszik már azokon is, hogy nem egy modell alkat vagyok. Csak azóta még olyanabb lettem, és így már nem tudom. Lehet le kéne mondani, ezen töröm most a fejem, mert jobb most csalódni, mint a végén. Nem tudom.
2021. máj. 26. 15:59
 7/30 anonim ***** válasza:
96%
Ne mondd le. Tetszeni fog neki. Sztem a legtöbben tisztában vagyunk azzal, hogy a képen nem ugyanaz látszik, mint élőben. Én ha képet kérek, akkor azért, hogy nagyjából legyen fogalmam, hogy hogy nézhet ki a másik, de nem azt nézegetem, hogy hol mekkora a szélességa meg a vastagsága.
2021. máj. 26. 16:02
 8/30 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem fog elmenni a kedve. Tudod, hogy a barátnőim milyen képekkel tindereznek? Konkrétan van, hogy felismerhetetlenül néznek ki. Soha senki nem utasította még el őket, amikor élőben találkoztak.
2021. máj. 26. 16:21
 9/30 anonim ***** válasza:
82%

5-6 kilót nem fogsz tudni leadni. Én, amikor a te magasságoddal 98!kiló voltam, akkor tudtam heti 4-5x 45 perc futás + edzés ugyanaz nap + szigorú "diéta" mellett leadni heti 1!kilót, pedig volt bőven miből. 3,5 hónap alatt leszaladt 13 kiló,pedig nem is koplaltam.

1 kiló zsír 7 000 kalória. Én a jelenlegi kb 80 kilómmal égetek el 30 perc futassal 330 kalóriát, egy órás cross/trx edzésen 500 kalóriát. Tehát, ha minden nap edzenék IS és futnék IS mondjuk 30 helyett 50 percet, akkor lennék napi - 1000 kcal deficitben, ami 1 kiló fogyás. Ha emellett még a kaját is kiszámolod, hogy mennyivel kell kevesebbet enned, hogy "csak" a kaja alapján meglegyen a heti - 7000 kcal, ami már egy fájóbb dolog, akkor is az heti kínkeserves - 2kiló,ami jövő hétvégéig 3 kiló,jó esetben. HA egészséges keretek között akarsz maradni.

A másik fele, hogy amit ilyen gyorsan leadsz, jojoeffektusban olyan szépen visszaszalad a duplája, ha abbahagyod. Pont emiatt kell olyat ÉLETMÓDOT beállítanod, amit hosszútávon tartani tudsz.

Egyébként 5-6 kiló nem a világ vége. Én beszéltem olyan sráccal, aki izmos volt a képein, valóságban meg totálisan el volt hizva, de úgy szétfolyósan... A 2 között van némi különbség.

Egyébként én sem feltétlenül friss fotókkal regisztrálok. Mostanában 80-85 kiló között mozgok, nem tehetek róla. Nem eszem másképp. Van ilyen, szerintem szerencsés az, aki abszolút súlytartó.

Egyébként meg, ha +5 kilóval nem tetszel neki, akkor nem is érdemes miatta lefogynod. Gondolj bele, mi lenne, ha visszajönne az az 5 kiló később és emiatt már nem tetszenél neki és szakítana?

Azért 5 kiló, de még 10 sem tehet tönkre egy kapcsolatot. (sajnos) tapasztaltam. Mint mondtam, voltam 98 kiló úgy, hogy 70 pár kiló voltam, amikor összejöttünk. Úgy is tetszettem neki, bár elég ocsmány belem volt már.

Szóval szerintem ne görcsölj ezen. Ha tetszel neki, így is tetszeni fogsz. :)

2021. máj. 26. 16:23
 10/30 anonim ***** válasza:
74%

Először hazudozol (direkt nem valós képpel ismerkedni hazugság, legalább egy db aktuális képet nem olyan k*baszott nehéz lőni aztán küldeni) aztán meg te vagy az áldozat?

Nézz tükörbe, ez nem járja!

N

2021. máj. 26. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!