Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy legyek én a legjobb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek én a legjobb a többi lány közül?

Figyelt kérdés
Tinderen megismertem egy pasit, aki nagyon-nagyon szimpatikus számomra. Megbeszéltünk egy találkozót, viszont azt írta, hogy ekkor fog még rajtam kívül 5 lánnyal is találkozni egyszerre és aki élőben a leginkább megnyerő, azzal folytatja majd az ismerkedést. Bármilyen tipp érdekel, hogy szerintetek mivel győzhetném meg, hogy én lennék a legjobb választás.
2020. okt. 23. 13:23
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%
Hogy lehet olyan valaki nagyon-nagyon szimpatikus, aki ilyet csinál? Hány évesek vagytok? Legutóbb gimiben volt az egyik barátnőm ilyen helyzetben és már akkor is azt mondtam, hogy olyan férfivel, aki nem tudja a minimális tiszteletet megadni a barátnőinek, ne is jöjjön össze, úgysem lesz tartós. Vagy csak szex kapcsolat lesz?
2020. okt. 23. 13:25
 2/32 A kérdező kommentje:
Tartós kapcsolat a cél. Hosszan beszélgettünk előtte mindenféléről, az alapján szimpatikus, ez a többes randi annyira nem. 27 éves vagyok,ő 31.
2020. okt. 23. 13:26
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen helyzetben csak a külső alapján fog tudni dönteni. Ott lesztek öten, két-három órát egy stresszhelyzet kellős közepén és beszélgetni nem nagyon lesz lehetőségetek, se egymásra hangolódni.

Szóval szerintem turbózd fel a külsődet, úgy, hogy természetesen szépnek tűnj, minimális sminkkel.

2020. okt. 23. 13:31
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Én albérletnézegetésnél voltam ilyen helyzetben, hogy a főbérlő vagy 5 jelentkező közül válogatott. Már azt is elég cikinek találtam, erre meg már szavam sincs.
2020. okt. 23. 13:32
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kamuzik. Talán te vagy az egyetlen, aki szóba áll vele, de amikor téged "választ" majd, fülig ér a szád, milyen szerencsés vagy. :-D
2020. okt. 23. 13:36
 6/32 anonim válasza:
Minnél jobban versengesz, annál jobban görcsös leszel és a kudarc garantált.
 7/32 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy kamuzik, nagyon sármos pasi, biztosan nem csak nekem jön be ennyire.
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a párkapcsolat keresés nem lóverseny. Amikor ilyen helyzetbe kerültem inkább hagytam. Gondolod, hogy tényleg nem folytatná a többi lánnyal? A következő állomás az lesz, hogy majd azzal folytatja aki a legjobban teljesít a szexnél.

F

2020. okt. 23. 13:37
 9/32 A kérdező kommentje:
Úgy vettem ki a szavaiból, hogy mindannyian tetszünk neki, szeretné megtapasztalni, hogy kivel van meg élőben is a szikra.
2020. okt. 23. 13:39
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

De most komolyan, mit tud ez a pasi, hogy ezek után még szóba állsz vele?

Mondanám, hogy trollkérdés, de én már semmin se lepődöm meg...

2020. okt. 23. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!