Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy legyek én a legjobb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek én a legjobb a többi lány közül?

Figyelt kérdés
Tinderen megismertem egy pasit, aki nagyon-nagyon szimpatikus számomra. Megbeszéltünk egy találkozót, viszont azt írta, hogy ekkor fog még rajtam kívül 5 lánnyal is találkozni egyszerre és aki élőben a leginkább megnyerő, azzal folytatja majd az ismerkedést. Bármilyen tipp érdekel, hogy szerintetek mivel győzhetném meg, hogy én lennék a legjobb választás.
2020. okt. 23. 13:23
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nagyon jóképű, pont az ideálom, vannak közös hobbijaink, éas amiket eddig elmesélt magáról, azok alapjan szeretném még jobban megismerni.
2020. okt. 23. 13:43
 12/32 anonim ***** válasza:
16%
szóval egy alfahím és tocsog a punci ezért meg képes vagy alázni magad, hát igen a nők ilynek.
2020. okt. 23. 13:46
 13/32 A kérdező kommentje:
Tartós kapcsolatot szeretnék, nem egyéjszakás kalandot.
2020. okt. 23. 13:54
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen randira kizárt, hogy elmenjek. Olyan mint a lóvásár, gondolom összehasonlítja a fogakat, hajat, mellet, feneket, mert ebből más nem derül ki számára.
2020. okt. 23. 14:00
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
De a szikrát úgy is vizsgálhatná, hogy nem egyszerre hív oda titeket. Akkor esetleg beszélgetni is tudnátok, megismerni egymást stb.
2020. okt. 23. 14:04
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal van a baj, hogy másokkal is ismerkedik, hanem azzal, hogy egyszerre akar lebonyolítani 5 randit. Ennek így értelme sincs, engem a gondolkodásmenete is érdekelne, hogy ezt hogy gondolta. Nekem ez azt is sugallja, hogy nem akar időt “pocsékolni”, de ez meg azzal jár, hogy kb. senkinek nem ad esélyt, hisz ha mindegyikőtökkel eltöltene 3-4 órát kettesben, az teljesen más randi lenne, mint ez. Egyáltalán mit fogtok csinálni? Vagy amikor meglát titeket élőben, már rögtön mondja, hogy ki az, aki mehet is haza?
2020. okt. 23. 14:12
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt akarod, hogy tényleg komolyan vegyen, akkor kérd meg, hogy szánjon rád egy egész randevút, amikor csak egymásra figyeltek. Ha erre nem hajlandó, akkor mindegy mivel szédít, csak egy könnyű dugást akar.
2020. okt. 23. 14:38
 18/32 A kérdező kommentje:
Kávézóba mennénk és mindenkivel akar beszélgetni néhány mondatot, majd utána eldönti, hogy kit akar alaposabbam megismerni. Sok munkája és egyéb dolga van és nem ér rá hetekig minden nap randizni esténként.
2020. okt. 23. 14:46
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Na ez szánalmas, én biztos nem mennék.
2020. okt. 23. 15:00
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél ilyen "chose me" szánalomkupac. Rég rossz, ha valakit győzködni kell meg harcolni érte. Keresd meg a hozzád illőt, ne félj, abban a felállásban fel sem fog merülni, hogy ne egymást válasszátok.
2020. okt. 23. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!