Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek én a legjobb a többi lány közül?
Figyelt kérdés
Tinderen megismertem egy pasit, aki nagyon-nagyon szimpatikus számomra. Megbeszéltünk egy találkozót, viszont azt írta, hogy ekkor fog még rajtam kívül 5 lánnyal is találkozni egyszerre és aki élőben a leginkább megnyerő, azzal folytatja majd az ismerkedést. Bármilyen tipp érdekel, hogy szerintetek mivel győzhetném meg, hogy én lennék a legjobb választás.2020. okt. 23. 13:23
21/32 A kérdező kommentje:
Úgy érzem ő a maximálisan hozzám illő pasi, nem véletlen, hogy nagyon szeretném lenyűgözni.
2020. okt. 23. 15:20
22/32 anonim 

válasza:

Szánalmas, és teged ez az ember érdekel tartós kapcsolatra?
23/32 A kérdező kommentje:
Ő is azt szeretne. Nem tetszik ez a többes randi, de csak emiatt nem mondok le róla.
2020. okt. 23. 15:30
24/32 anonim 

válasza:

Akkor cumizd le a mosdóban, nyeld is le. Ha gumit sem kell húznia, tuti befutó leszel.
25/32 anonim 

válasza:

És nem, ez a pasi tuti hogy nem akar komoly kapcsolatot. Hogy lenne ideje komoly kapcsolatra, ha egy normális randevúra sincs? Aki komoly kapcsolatot akar, az időt szán a partnerére. És emancipáció ide, női egyenjogúság oda, a FÉRFI dolga udvarolni.
26/32 anonim 

válasza:

undorító ez a hozzáállás, biztos hogy nem mennék el. Az összes nő aki ebbe belemegy, onnantól lábtörlő. a férfinak olyan nő kell, akinek van gerince, aki a királynő mellette, nem a kis csicska aki ugrik érte mert sármos a mosolya. Fordíts meg a dolgot, érezze ő kivételesnek magát. Küldjél neki egy képet amin szexi fehérneműben vagy és írd meg neki:
"ha befejezted a kisded ismerkedési játákaidat, akkor esetleg adok neked egy esélyt"
ez az egyelen esélyed hogy felkeltsd a férfi érdeklődését magad iránt. De persze ha élőben vagy a továbbiakban becsicskulsz, hát hamar lépni fog.
Férfi után nem futunk, ezt jól jegyezd meg.
27/32 anonim 

válasza:

Pfff.. így el se mennék a “randira”.
Lehet az lenne neki a nyerő :D
28/32 anonim 

válasza:

Castingot csinál a randizásból, nem kicsit van elszállva magától a csávó. Tényleg ilyen kell neked?
29/32 anonim 

válasza:

Ez a szegény hülye azthiszi hogy kaphat egy 3-4 szinttel jobb alfa görényt állandóra. Lesz nagy pofáraesés meg nyüszítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!