Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legjobb csajozási módszerek? Hogy pontosabb legyek: Pl. suliból gondoltam lányokra akik bejönnek. MSN-en próbálkozzak, vagy ha esetleg a többiekkel szervezünk összejöveteleket hívjuk el őket is?
Figyelt kérdés
Vagy mind kettő jó ötlet?2008. okt. 22. 16:59
1/4 anonim válasza:
Természetesen mindkettő jó ötlet. Msn-en beszélgethetsz lányokkal barátkozz velük, legyél kedves stb... ezek mindig bejönnek, de ha buli van oda is hívd el őket mert ott is jól lehet ismerkedni. Mindig légy kedves beszélgess velük sokat hidd el meghozza majd a gyümölcsét... P.M.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :) És az úgy jó ha úgy indítok hogy felveszem MSN-re és hagyok neki üzenetet hogy felvettem?
2008. okt. 22. 18:00
4/4 anonim válasza:
Igen, szerintem is mindkettő, és arról hagyj üzenetet, hogy te vagy az mert msn-cím alapján nem biztos hogy tudja :D És a rendezvényeken szerintem szervezzetek olyan programokat ahol jobban összebarátkozhattok (Amihez 2 fős csapatok kellenek, vegyesen fiú lány)
Sok szerencsét
ravafufu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!