Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam a legjobb formámat jövő hétvégére?
Ez egy kínos kérdés lesz! Gondolkodtam, hogy ide vagy fogyókúra témába írjam ki a kérdést, de inkább ide.
Nem csodadiétát, vagy koplalásos módszert akarok, hanem bármit, ami hozzásegíthet, hogy pár kilóval kevesebb legyek, vagy kevesebbnek tűnjek jövő hétvégére. Smink, ruha kivételével, azt tudom, hogy mit kell felvennem, de ha ágyjelenetre kerül a sor, az már mindegy ott.
Találkozni akarok valakivel, és úgy terveztem be, hogy simán szexelnék is, ha ő benne volna. Elég egyértelmű jeleket adott, hogy ő is szeretne. Az a gond, hogy én korábbi képeket mutattam, ahol 5-6 kilóval kevesebb voltam. Tudom, hogy gáz, hogy nem friss képet küldtem, meg csalok, stb, de fejmosást nem kérek. 27 éves, 175 magas nő vagyok, és 77 kiló. A hasam nagyon zavar. Ruhában el tudom takarni, az igaz, de másképp... Kínos volna nekem, ha azt mondaná, hogy emiatt nem akarja, vagy nem tetszek neki, nagyon égne a pofám.
Persze rajta vagyok már most a sportoláson, és keveset is kajálok, de azért minél több hasznos tipp kéne. Alig kicsivel több, mint egy hetem van a találkáig. Bármilyen hasznos ötletet szívesen fogadok.
Kivéve, hogy ne menjek bele szexbe, mert ahhoz jogom van dönteni, felnőtt vagyok, már hiányzik az együttlét valakivel.

"Konkrétan van, hogy felismerhetetlenül néznek ki. Soha senki nem utasította még el őket, amikor élőben találkoztak."
nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy az első percben visítva menekülőre fogod. (pedig volt már olyan randim, ahol szívem szerint ezt csináltam volna, annyival szebbnek mutatták a fotói és ehhez képest egyáltalán nem jött be a valóságban) ilyenkor illendőségből elvagy vele egy kicsit ha már mindketten vettétek a fáradságot, hogy eljöjjetek, esetleg adsz magadban valami nagyon halvány esélyt, a randi után pedig írsz neki, hogy "sajnos nem illünk egymáshoz", vagy hasonló.

hat mostmar keso banat, fogyni egy het alatt nem fogsz, max ha addig tartasz valami lebojt kurat, akkor a hasad lemegy valamennyire, de csodat ne varj ilyen rovid ido alatt.
ettol fuggetlenul valoszinuleg ha annyira nem brutalis a kulonbseg, nem biztos, hogy zavarni fogja, ha megvan az osszhang es a kemia. ha szexre kerul a sor es mar nincs rajtad ruha, az meg aztan 100% hogy nem fog kihatralni.
en is talalkoztam mar olyan sraccal, aki eloben kicsit belesebb volt. nem azert, mert egen hazudott vagy regi kepet kuldott volna, egyszeruen nem latszodott, hogy hasa van. elsore neztem is, hogy huu azert ez kicsit meglep, de amugy full jofej volt es megvolt a kemia, tehat le is fekudtunk es akkor mar eszembe se jutott a hasa.

Ez a pasitól függ.Hogy mennyire normális.Vagy mondjuk mennyire kényes a plusz kilókra.Mert van aki nem szereti.De 5-6 kilót letagadtál,anélkül se lenne modell alkatod...már bocsi,nem sértésnek szánom,csak hangosan gondolkodok,hogyha 5-6 kiló mínusszal kellesz neki,akkor az az 5-6 kiló plusz nem oszt nem szoroz.
Nekem volt ilyen barátnőm.Ő egészen más miatt szégyellte a hasát.Hónapokig csak sötétben szexeltünk,mert félt hogy elmegy a kedvem,ha meglátom,és lelankadok.Nehéz volt elérni hogy világosban legyünk együtt.Egyébként tényleg nem érdekelt a "szépséghibája",de nagyon nehezen hitte el.Én szerettem őt,és nagyon tehetetlen helyzet volt,mert nem tudtam hogy bizonyítsam neki hogy úgy kell nekem ahogy van :) De mellette együtt is éreztem vele,mert érezhetően ez nála komoly szorongást váltott ki.
Úgyhogy ha majd oda jutsz,és érezhetően,vagy szemmel láthatóan nem zavarják a plusz kilók,és semmiféle befolyással nincs az együttlétetekre,akkor ne legyenek gátlásaid,és ne szorongj,engedd el magad..más különben nem úgy fog elsülni ahogy szeretnéd.Elrontod az agyalással.
Mindenkinek el kell fogadni a saját külsejét,ki kell békülni a helyzettel,akármilyen is...persze ez nem egyenlő a beletörődéssel,mert a te problémád ellen azért lehet tenni.Megfelelő étrenddel és kis mozgással.

"ilyenkor illendőségből elvagy vele egy kicsit ha már mindketten vettétek a fáradságot, hogy eljöjjetek, esetleg adsz magadban valami nagyon halvány esélyt, a randi után pedig írsz neki, hogy "sajnos nem illünk egymáshoz", vagy hasonló."
Nők esetében el tudom képzelni, de a férfiak 99%-a nem hagyná ki a dugás lehetőségét. Maximum nem jöttek össze a barátnőim a pasikkal, de olyan nem volt, hogy szexre se kellettek volna. A kérdezőnél pedig a szexen van a hangsúly, ha jól értelmeztem.

A szexet szerintem is hagyná ki. Én megpróbálnák elnapolni, ha tényleg ennyire fontos, és van rá lehetőség. Vagy esetleg ne fekudj le vele egyből, így nyersz egy kis időt. Én is ebben a cipőben járok, most kicsit hanyagolom is emiatt a randizgatást.
Egyébként szerintem leggyorsabban a ketogen diétával tudsz fogyni. Rólam most lement 3,5 kilo egy hét alatt, tudom nagy része víz meg ilyenek, de azért látható a változás.

Erdekes, hogy te ferditesz, es megis neked megy el a kedved az egesz ferfi nemtol :D
Fuck logic :D

"Nők esetében el tudom képzelni, de a férfiak 99%-a nem hagyná ki a dugás lehetőségét. Maximum nem jöttek össze a barátnőim a pasikkal, de olyan nem volt, hogy szexre se kellettek volna."
Jó, hát vannak férfitársaim, akiknek tényleg mindegy csak lyuk legyen. De amikor előtted egy nő, aki baromira nem jön be, plusz még negatív érzésekkel vagy felé a csalódás miatt, akkor nem olyan egyszerű szexre hangolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!