Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi változhatott meg egy nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változhatott meg egy nap alatt?

Figyelt kérdés

Egy hónapon át találkozgattam egy fiúval. Nem jöttünk össze, mivel Ő elmondása szerint: "előbb még kíváncsi, hogy kiderül-e valami bibi". Viszont többször is hangoztatta nekem, hogy mással ez idő alatt ne ismerkedjünk és persze, hogy számára a komoly kapcsolatok többet érnek Ez idő alatt elkezdtem picit többet is érezni. Ha picit is bunkón viselkedtem volna, vagy hibásnak érezném magam, akkor azt őszintén bevallanám.

Az egyik napot szintén együtt töltöttük, majd az este elment a barátaival találkozni. Ott összefutott egy régi ismerős lánnyal és vele töltötte az éjszakát. Ezt nekem azonnal el is mondta, bár nem szó szerint. (Ezért is könyörögni kellett, hogy mondja el, mégis hogyan történt). Onnantól kezdve úgy viselkedett velem, mintha az én hibám lenne minden. Mintha nekem kéne teperni utána. Persze semmit sem magyarázott meg teljesen, és a kapcsolatot sem tartjuk már. De kíváncsi vagyok volt-e más is ilyen helyzetben (férfi, női szemszögből is)vagy mi játszódhat le ilyenkor a másik fél fejében, és így hátha közelebb leszek az igazsághoz.

Köszönöm a válaszokat! :)

2021. máj. 24. 18:02
 1/2 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Semmi. Semmi nem változott meg egy nap alatt. Az a benyomásom, hogy SOSEM akart tőled semmit, csak gondolhatta ha mást nem, "dugaroztok" egy párat. És ennyi.

Illetve lehet hogy a csaj telebeszélte a fejét, hogy legyen veled távolságtartóbb, mert úgy majd biztos meg tud téged fogni.

Mindkét eshetőség cringe.

2021. máj. 24. 18:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kár az időded fecsérelni rá. Mi ez a duma, hogy "nem jövök össze veled, hátha van valami bibi, de azért ne ismerkedj mással"?

Kb. talonban tartott, ha jön más lehetőség, akkor nehogy már kihagyja miattad, de azért te legyél kéznél, hátha nem jön össze mással.

Felejtsd el, nagyon nem korrekt.

N

2021. máj. 24. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!