Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Változhat ez a fiú vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változhat ez a fiú vagy csak átver?

Figyelt kérdés

2 hónapja beszélek vele a neten. Randi eddig nem volt, mindig mondott kifogást, főleg a távolságot, de a haverjaihoz gyakran utazik pedig messzebb laknak, mint én.

Nagyon tetszem neki és eléggé közös az érdeklődési körünk. Viszont nem szokott rólam érdeklődni, sőt titkolózik. Visszakérdezni se szokott, ha kérdezem mi a kedvenc filmje, étele stb. Leginkább azt szereti, ha dicsérem. Könnyen megsértődik. Úgy érzem érdektelen velem. Nem tudom, hogy valóban ilyen, nem akarom elítélni, mert lehet online nehezen nyílik meg, vagy rossz tapasztalata volt. Fiatalabb nálam, de azt hiszem, ha egy férfit komolyan érdeklem, már rég előrébb járnánk.

Szerintetek megváltozhat randi után?

2020. dec. 3. 13:44
A kérdező szavazást indított:
változhat ha élőben ismer
ilyen marad
21 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz randi. Amúgy mi a jó benne? Mert amit leírtál, az számomra riasztó.
2020. dec. 3. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csodálkozom, hogy ezek után még egyáltalán beszélsz vele. Én már rég hagynám. Szerintem nem fog változni.
2020. dec. 3. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nárcisztikus
2020. dec. 3. 13:51
 4/8 A kérdező kommentje:

#1 Szeretne randizni, persze lehet csak ígéri. A problémás részeket írtam le, ha ezek nem lennének tökéletes lenne az összhang köztünk.

#3 Attól félek, mert volt olyan kapcsolatom...

2020. dec. 3. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdez vissza, nem érdeklődik, lemondja a randikat folyton, titkolózik-tehát magáról sem igazán beszél... de nagyon tetszel neki... el is hiszed?

Nem érdekled. És nem fog változni.

2020. dec. 3. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem erdekled igazan. Inkabb ego simogatasnak gondolom az o reszerol. Lehet azota viszont mas lannyal mar talalkozott. En nem irnek tobbet neki. Ha valoban akar talalkozni, majd szemelyesen sort kerit ra, ha nem akkor megcsak valaszolni se valaszolnek.
2020. dec. 3. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem taszít az ilyen ember, ha komolyan ismerkedem. Kell a kölcsönös érdeklődés.

"de azt hiszem, ha egy férfit komolyan érdeklem, már rég előrébb járnánk."

Így van. Nem érdekled őt, valószínűleg hülyít. Azért látom, önbizalomtuningnak tök jó vagy, mert szereti, ha dicsérgeted, különben nem izgatja, mi van veled

2020. dec. 3. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi abban a tökéletes összhang, ha kérdezed nem válaszol, csak annak örül, hogy dicséred, és mindenen megsértődik? Én ebben nem tudom mi a harmónia és a tökéletes összhang? Idealizálod szerintem és az is lehet, ha nem láttad még video chaten hogy van párja is és a párjával együtt játszák veled ezt a játékot, vagy a haverjaival.

Aki tényleg érdeklődik és tényleg érdekli a randi partner nem így viselkedik.

Szerintem sem érdeklődik irántad igazán.

2020. dec. 3. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!