Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, miért nem érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, miért nem érzem azt, amit kellene? Változhat ez?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút, pár hónapja. Szívesen találkozom vele, t a humora, nagyon jól el tudunk beszélgetni, tetszik külsőre is, emberileg és mindenhogy rendben van, úgy érzem, tényleg összeillünk, és jól kijövünk. De valahogy a kémia nem működik. Szexuálisan nem izgat fel, nem érzem azt, hogy kívánom (de tetszik, szóval nem erről van szó), csók közben sem éreztem semmit. Nem rossz vele csókolózni, de elmarad az az érzés, hogy folytatni akarom, és kívánom. Másnál ez általában az első csókkal legkésőbb jönni szokott. Itt meg semmi, és nem nagyon érzek hajlandóságot a szexre sem emiatt a későbbiekben. Szeretem megérinteni, szeretek vele lenni de úgy emberileg vonz. És nem tudom megragadni, mi az, amiért nem hoz elő belőlem mást. Pedig talpraesett, kezdeményező, szeret velem flörtölgetni is... De mégsem. Változhat ez? Hagyjak neki időt, vagy ez ilyen marad? Van hasonló tapasztalatotok?

22N

2017. nov. 8. 00:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog változni.
2017. nov. 8. 01:04
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
Sose értettem az ilyen kérdéseket. Biztos csak megfogalmazódott benned valami kétely az ismerkedés közben, és ebből a kételyből egy meggyőződés lett. Tudat alatt feldagasztottad. Nincs olyan, hogy nem működik a kémia. Ha tetszik külsőleg, belsőleg, akkor veled van a baj. A gondolkodásmódoddal. Ez egy ördögi kör. Saját magadnak adod be, hogy valami nem működik. Ezzel a kérdéssel is ezt erősíted magadban. Nálam ilyen sose fordul elő, mert ismerem önmagam. Neked is önismeretre lenne szükséged.
2017. nov. 8. 01:04
 3/13 A kérdező kommentje:

Ha nem akarnám, hogy működjön, megérteném a válaszod, de így nem tartom relevánsnak. Egyszerűen nem tudom vele elképzelni a szexet, nem taszít külsőre, szívesen bújok hozzá, adok neki puszit, vagy csókolom meg, cirógatom, de semmi kifejezetten szexuális jellegű közeledés. Pedig én örülnék a legjobban, hogy végre találtam egy ilyen embert annyi csalódás után, és mennyire szépen lehetne vele együtt tervezni, stb...

(Amúgy az a "t" tetszik akart lenni.)

2017. nov. 8. 01:14
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Nem érted, amit mondok. Nincs semmilyen rossz érzés, ez csak valami tudatalatti hülyeség nálad, amire most szépen ráerősítesz. Dönthetsz úgy, hogy felülemelkedsz rajta.

2017. nov. 8. 01:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok sípszóra szerelmes lenni. A tudattalan meg azért tudattalan, mert nem én irányítom. Egy ember miatt meg nem megyek terapeutához, mert ez nem aszexualitás, vagy kötődési probléma, vagy bármilyen rendellenesség, csak pont vele jelenleg valamiért nem megy. Nem tudom, hogy változik-e, mert eddig ha bármi kialakult, azt elsőre éreztem halványan a másikban. Tökéletesen értem, de ne akard bemagyarázni, hogy az én hibám jóformán ez.
2017. nov. 8. 02:21
 6/13 Mivanveletek? ***** válasza:
100%
Sajnos nem fog változni a helyzet..Légy őszinte és engedd el,mert a "kapcsolat" előre haladtával ez csak egyre jobban érezhető lesz rajtad.
2017. nov. 8. 04:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog változni, valószínűleg az a gond, hogy a srác, a leírásod alapján legalábbis, túl “jófiús” lehet, olyan, akivel emberileg minden rendben és oda is van érted, aranyos, de pont azért nem tudsz férfiként tekinteni rá, szexuálisan vonzódni hozzá, mert teljesen hiányzik belőle a férfias határozottság. Velem is előfordult ez nem egyszer, hogy megismertem iszonyat rendes srácokat, akik még külsőre is tetszettek, de olyan kis szerencsétlenek voltak, izgultak a jelenlétemben, meg átmentek papucsba is már a legelején...egyszerűen nem kívántam volna velük a szexet és nemis volt egy percig sem olyan érzésem, hogy odalennék értük. Csak úgy barátilag jöttek be. Én azt tanácsolom, hogy mostantól ne is húzd sokáig az ilyen ismerkedéseket, ha nincs meg a kémia, fellángolás, vagy hívjuk akárhogy, már a legelején, tehát nem érzed azt, hogy “hú, nekem ő kell!”, és hú de tudnál vele szexelni :D, akkor az soha nemis fog kialakulni. Nincs olyan, hogy “hátha idővel majd kialakul..”. Nem fog.
2017. nov. 8. 05:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Van igazság abban is amit a 7-leírt,-de a macsó pasik legtöbbje meg xarházi.

Egy biztos kiegyensúlyozott szerethető társ meg mindennél többet ér!

Ezt te érzed,ha "lángolás" nélkül neked nem jó,hagyd elmenni.

Nekem mindig fontosabb volt az,hogy a másik fél stabilan szeressen-rajongjon értem.

-Persze a szeretet vonzódás nálam is megvan de mondjuk az a felszíntől elemelkedő'repülés nincs.

2017. nov. 8. 06:20
 9/13 anonim ***** válasza:
#8 na nekem meg pl épp ez az, ami nem menne. Nem tudnék úgy lenne valakivel, hogy ő odavan értem, én meg érte nem. Mert ez azt jelenti, hogy nem szívesen szexelek vele, és rövid időn belül el is kezdek vágyakozni más után...egy ilyen “langyos vizű” kapcsolatnak pedig szerintem semmi értelme. Na meg a srácot is becsapnám, hogy eljátszom a szerelmest.
2017. nov. 8. 07:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem fog változni. Szerelmes persze, hogy nem tudsz lenni rögtön, viszont azt az ember lánya érzi, hogy az lesz-e vagy sem. Ha az elején nem érzed ezt, később sem fogod.
2017. nov. 8. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!