Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, miért nem érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, miért nem érzem azt, amit kellene? Változhat ez?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút, pár hónapja. Szívesen találkozom vele, t a humora, nagyon jól el tudunk beszélgetni, tetszik külsőre is, emberileg és mindenhogy rendben van, úgy érzem, tényleg összeillünk, és jól kijövünk. De valahogy a kémia nem működik. Szexuálisan nem izgat fel, nem érzem azt, hogy kívánom (de tetszik, szóval nem erről van szó), csók közben sem éreztem semmit. Nem rossz vele csókolózni, de elmarad az az érzés, hogy folytatni akarom, és kívánom. Másnál ez általában az első csókkal legkésőbb jönni szokott. Itt meg semmi, és nem nagyon érzek hajlandóságot a szexre sem emiatt a későbbiekben. Szeretem megérinteni, szeretek vele lenni de úgy emberileg vonz. És nem tudom megragadni, mi az, amiért nem hoz elő belőlem mást. Pedig talpraesett, kezdeményező, szeret velem flörtölgetni is... De mégsem. Változhat ez? Hagyjak neki időt, vagy ez ilyen marad? Van hasonló tapasztalatotok?

22N

2017. nov. 8. 00:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szereted megérinteni de szexuálisan nem vonz?

A kettő nálam üti egymást, haverokat nem érintgetek, nem ölelgetem mert nem is akarom ölelgetni. Lehet hogy szex terén meg meglepődnél, utána meg néznél nagyokat hogy mégis csak van kémia mert lábra sem tudsz állni. Sosem tudhatod, én még megvárnám ezt a részt, lehet csak szenvedélyt kéne látnod.

2017. nov. 8. 09:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy is, hogy ki miatt, mi miatt nincs elég szexuális vonzalom...ha nincs, jobb még most befejezni, mert csak vergődni fogsz, aztán még még mélyebb sebeket ejtesz...
2017. nov. 8. 09:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, a szexualitás szerintem a biológia témába tartozik. Nem kötekedni akarok, csak észrevétel volt.

Hagyj neki egy kis időt, ha nem változik az érzés, akkor mondd el neki őszintén, hogy bocs, de nem megy.

Nekem csak annyi volt, hogy rögtön első randi után nem éreztem sok mindent, bár jó volt, és csók lett a vége. Teltek a napok, hetek, aztán egyszer csak beleszerettem :)

29f

2017. nov. 9. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!