Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoon változhat a profilkép úgy,hogy az illető nem is használja a profilját?
Az Emberek a közelben funkciónál kb hetente más az illető profilképe,de a zöld gomb soha nincs mellette.Régi ismerősöm a pasi,és szeretnék vele újra beszélgetni,de nem szívesen írnék neki egy társkeresőn.(facebookot nem használ).El sem hittem először,hogy pont ő egy ilyen oldalon fent van,ezért gondoltam,hogy még régebbről regisztrált,de ezek szerint akkor használja.:)
Köszönöm a válaszokat!!
Dede! Magától változik!
Ugyanúgy jártam én is. Én írtam egy levelet a Badoo ügyfélszolgálatnak és konkrétan rákérdeztem. Meglepő válasz érkezett, igen néha változik a profilkép a népszerű? Képek irányába vagy valami ilyesmit írtak. Most hirtelen nem emlékszem hol van az amit írtak de meg fogom keresni! Én is csak ott tudtam volna felvenni valakivel a kapcsolatot relatíve és hiába írtam, néztem, likeoltam, soha se volt online, üzeneteket nem olvasta, itt vált gyanússá a dolog és rákérdeztem az ügyfélszolgálatnál hogy "magától" meg tud e változni valaki profilképe.
Ezt írták bemásolom, mert nekem is furcsa volt 1,5 hónap után hogy hiába írok neki üzeneteket nem olvassa , soha se online , a legutóbbi belépés dátuma egyáltalán nem volt kiírva, semmi jelét nem mutatta annak hogy használja az oldalt azonban a képei cserélődtek párszor majd írtam az ügyfélszolgálatnak hogy magától változik e a profilkép a képei között lévő ből és ez a válasz jött ezt írták:
"
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.
Annak érdekében, hogy minél több ember láthassa Önt, rendszerünk időről időre cserélgeti a feltöltött profilképeit és ezek közül is legnépszerűbbeket mutatjuk más felhasználóknak.
Válaszoltunk a kérdésedre?
Igen Nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!