Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Badoon változhat a profilkép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Badoon változhat a profilkép úgy,hogy az illető nem is használja a profilját?

Figyelt kérdés

2020. jún. 3. 00:30
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Ne legyél naiv...
2020. jún. 3. 00:43
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Hogy változna szerinted? 😅
2020. jún. 3. 01:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Maximum ha ossze van kotve a Facebookkal es ott valtoztatott kepet. (Nem tudom, hogy mukodik a Badoo, de gondolom lehet FB logint hasznalni.)
2020. jún. 3. 09:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Az Emberek a közelben funkciónál kb hetente más az illető profilképe,de a zöld gomb soha nincs mellette.Régi ismerősöm a pasi,és szeretnék vele újra beszélgetni,de nem szívesen írnék neki egy társkeresőn.(facebookot nem használ).El sem hittem először,hogy pont ő egy ilyen oldalon fent van,ezért gondoltam,hogy még régebbről regisztrált,de ezek szerint akkor használja.:)

Köszönöm a válaszokat!!

2020. jún. 3. 09:43
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Sem a képek sorrendje, sem a képek nem cserélődnek le, ha ő maga nem változtatja meg.
2020. jún. 3. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Dede! Magától változik!

Ugyanúgy jártam én is. Én írtam egy levelet a Badoo ügyfélszolgálatnak és konkrétan rákérdeztem. Meglepő válasz érkezett, igen néha változik a profilkép a népszerű? Képek irányába vagy valami ilyesmit írtak. Most hirtelen nem emlékszem hol van az amit írtak de meg fogom keresni! Én is csak ott tudtam volna felvenni valakivel a kapcsolatot relatíve és hiába írtam, néztem, likeoltam, soha se volt online, üzeneteket nem olvasta, itt vált gyanússá a dolog és rákérdeztem az ügyfélszolgálatnál hogy "magától" meg tud e változni valaki profilképe.

2020. júl. 18. 01:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert az illetőnek is háromszor megváltozott a profilképe a képei közül 1,5 hónap alatt. A feltöltött képekből cserélődött állandóan.
2020. júl. 18. 01:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezt írták bemásolom, mert nekem is furcsa volt 1,5 hónap után hogy hiába írok neki üzeneteket nem olvassa , soha se online , a legutóbbi belépés dátuma egyáltalán nem volt kiírva, semmi jelét nem mutatta annak hogy használja az oldalt azonban a képei cserélődtek párszor majd írtam az ügyfélszolgálatnak hogy magától változik e a profilkép a képei között lévő ből és ez a válasz jött ezt írták:

"

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.

Annak érdekében, hogy minél több ember láthassa Önt, rendszerünk időről időre cserélgeti a feltöltött profilképeit és ezek közül is legnépszerűbbeket mutatjuk más felhasználóknak.

Válaszoltunk a kérdésedre?

Igen Nem

2020. júl. 18. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!