Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha végtelen üresség van bennem, az vajon változhat, vagy egy párkapcsolatban is ilyen lennék?
Figyelt kérdés
20-on éves férfi vagyok, jó külsővel, diplomákkal, nyelvvizsgával, biztos háttérrel, részvényekkel, befektetésekkel. Tulajdonképpen azt csinálok, amit akarok, már rengeteg mindent kipróbáltam, de valahogy sehol se találtam a helyem. Egyetem alatt csak a lábamat lógattam, magát a sulit is csak hobbinak fogtam fel, utazgattam, ettem ittam, de valahogy mégsem voltam boldog. Aztán kipróbáltam, milyen dolgozni, emellett betársultam egy business-be, most pedig még egy munkát elvállaltam, tehát jelenleg csak melóból áll az életem, amivel úgy elvagyok, de ez sem tesz különösebben boldoggá. Boldogtalannak se tartom magam, csak olyan egykedvűnek, egyfajta ürességet érzek belül. Úgy élek, mint valami gép, pedig legbelül nem vagyok egy érzéketlen ember, épp ellenkezőleg, csak ezt az énemet nagyon ritkán mutatom ki,nagyon kevés ember hozza ki belőlem.2018. júl. 28. 18:30
1/3 anonim válasza:
Tipikus probléma: nem azt csinálod amit szeretnél. Vagy azt csinálod csak túlzásba viszed. Ha már ürességet érzel, akkor kéne valamit változtatni. Gondold végig, hogy igazán mit szeretnél és tegyél erőfeszítéseket ezirányban. Pénzed van, ha időd nincs, akkor csinálj. Sportok, kalandok, utazás (hosszabb), önkéntes munka, mind növeli az önbecsülést és motivációt.
2/3 A kérdező kommentje:
Annyi mindent kipróbáltam már, most épp munkamániás időszakom van, de voltam időmilliomos is, meg világutazó is, egyébként én valamennyire mindent élveztem,amit csináltam, de valahogy egyik sem volt az igazi, mindig azt éreztem, h valami hiányzik, de sosem tudtam megfogalmazni, h mi az.
2018. júl. 28. 18:42
3/3 anonim válasza:
Kicsit mintha ki lennél égve. Lazíts, ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!